fbpx

Gourmet pizza

Engang var retter som pizza, burger og hotdogs set ned på som uformel og dårlig fast food. Som du måske kan huske, så hed det faktisk junk food. Noget man spiste, når det skulle være nemt og hurtigt, men hvor man gik på kompromis med kvaliteten. Nu er der dog introduceret flere madkoncepter med gourmet udgaver af disse slags retter… og gourmet pizza er en af de mest populære.

Hos Pico Pizza har vi lavet vores egen udgave af, hvordan man laver gourmet pizza.

Respekt for ingredienserne

Når man taler gourmet pizza, så handler det om at bruge friske råvarer af god kvalitet. Hos Pico Pizza har vores pizzadej fermenteret i 72 timer, hvorefter den bruges frisk. Det samme gælder for vores hjemmelavede pizzasauce, der er lavet med så stor respekt for tomaterne som muligt. Det handler om at få den rene tomatsmag så langt frem som muligt. Vores pizza topping er ligeledes valgt ud fra et princip om god smag og høj kvalitet. Gourmet pizza kan også handle om en unik sammensætning af ingredienser, som man måske ikke altid ville bruge på en pizza. Dette kan eksempelvis være ingredienser som friteret kapers og citronolie. Vi prøver altid på at finde nye velsmagende, interessante og overraskende smagssammensætninger.

Vi er altid åbne for at høre om nye og kreative pizza topping ideer. Følg med på Instagram for at se vores nyeste gourmet pizzaer, og kom med dine input til vores menu.

Pepperoni pizza København

Gourmet pizza i København

København bugner af gourmet pizza restauranter, og Pico Pizza er en af dem. Pico Pizza skiller sig dog ud fra alle de andre. Hos Pico Pizza kan du vælge op til tre forskellige minipizzaer og få tre forskellige smagsoplevelser. Du skal altså ikke forpligte dig til én enkelt pizza på menukortet. Hvis I kommer fx 2 personer og spiser, så kan I vælge op til seks forskellige pizzaer – tre hver. Tag et kig på vores menu og se om der er noget, der falder i din smag, og nyd dem i en af vores pizza restauranter i København.

Gourmet pizza hos Pico Pizza er skabt med stor omtanke og respekt for ingredienserne, og for dem der skal spise pizzaen. Derfor har vi hos Pico Pizza også en række veganske, vegetar og glutenfrie muligheder på menukortet. Vi ønsker alle en god pizza oplevelse. Bestil takeaway eller book bord i en af vores restauranter i dag.

Gourmet pizza til weekend og til hverdag

Der er aldrig en dag, hvor pizza ikke er passende. Der var engang, hvor pizza var fast food. Dårlig mad lavet på de billigste råvarer. Sådan fungerer det ikke hos Pico Pizza. Vi udvælger vores produkter nøje, så de lever op til vores standard. Med andre ord ville vi aldrig servere noget, som vi ikke selv ville have lyst til at spise. 

Vi tror på, at pizza er lige så godt til hverdag som til weekend. Både når man gerne vil have et godt måltid med ordentlige råvarer efter en lang arbejdsdag, eller hvis der er en anledning til at fejre – både når man fejrer, at det endelig er weekend, eller hvis den står på fødselsdag, firmafest eller lign.

Hvis du selv skal bruge en pause fra madlavningen, så kan du enten booke bord eller bestille til afhentning. Står du med gæster eller skal holde et større arrangement, så kan du også bestille catering.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmelding til nyhedsbrev

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad