fbpx

Vegansk pizza

Spiser du plantebaseret, så har vi altid en vegansk pizza, der passer til din smag. Vi mener at dem, der fravælger animalske produkter fortjener lige så god smag som alle andre. Siden vi startede Pico Pizza på Nørrebro har vi altid haft vegansk pizza på menukortet. Nu kan vi tilbyde kvalitets vegansk pizza i næsten hele København, og det er vi meget stolte over.

Se alle vores restaurant lokationer.

Når vi udvikler en vegansk pizza, gør vi det derfor med omhu og tanke for smag og udseende. Vi bruger ofte vores hjemmelavede cashew creme eller butternut squash puré for at tilføje den fedme, som ost normalt ville have gjort som topping. Vi bruger også inaktive gærflager for at give dybde. Og, hver gang vi laver en vegansk pizza, så skal der selvfølgelig være balance i smagen.

Plantebaseret pizza

Der kan være flere grunde til, at nogen vælger at spise vegansk mad. Det betyder, at man spiser plantebaseret mad. Så, altså ingen kød, æg, ost, mayonnaise, mælkeprodukter eller lignende. En vegansk pizza og plantebaseret pizza vil altså også være en mælkefri pizza. 

Vegansk kost er ofte ret sund. Det er fordi, der er mere fokus på grøntsager, som indeholder en masse vitaminer og fibre. Der er også nogen, der vælger at spise vegansk, da det belaster miljøet mindre at producere frugt og grønt i forhold til kød og mejeriprodukter. Til sidst er der mange, der vælger en plantebaseret kost på grund af dyrevelfærd.

Uanset hvad din grund er, så byder vi dig velkommen med åbne arme i Pico Pizza, og vi har tænkt særligt på dig! Er du til vegetarisk, eller er du glutenintolerant, så klarer vi også den med vores glutenfri pizza på hjemmelavet glutenfri pizzadej.

Vegansk pizza København

Vegansk pizza i København

Når vi laver vegansk pizza hos Pico Pizza, så fjerner vi ikke noget fra en pizza for at gøre den vegansk. Vi har tænkt på smags- og teksturkombinationer, der kan laves med veganske ingredienser, helt fra starten af. 

Ost tilføjer normalt noget fedme til en pizza. Men, som alle ved, så går det ikke at bruge ost på vegansk pizza. I stedet for laver vi eksempelvis vores egen cashew creme og butternut squash puré. Vi laver vores egne produkter, da vi ikke har fundet nogen veganske oste, vi synes om. Hvis du mener, der er et produkt, vi skal kigge nærmere på, så skriv endelig til os.

Derudover er vores sæson salat altid vegansk. Vi vil have at dem, der spiser vegansk skal have en lige så god oplevelse hos Pico Pizza og have noget at vælge imellem, som deres venner.

Tag et kig på vores menu og hold øje med ‘V’ ikonet for at se vores veganske muligheder. Du kan også følge med på Instagram for at se vores nyeste veganske pizzaer. Her vil vi også rigtig gerne høre mere om, hvad du synes om vores veganske muligheder.

Du kan også booke bord hos os eller bestille pizza som take away.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmelding til nyhedsbrev

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad