fbpx

Pizza Valby

Pico Pizza Valby
Pakkerivej 3, 2500 København

Åbningstider
Mandag-Torsdag: 16.00-23.00 (køkken 21.00)
Fredag: 16.00-23.30 (køkken 22.00)
Lørdag: 12.00-23.30 (køkken 22.00)
Søndag: 12.00-23.00 (køkken 21.00)

Pizza i Valby

Pico Pizza i Valby

I Valby finder du en af de største Pico Pizza restauranter. Med mere end 50 indendørs siddepladser og 30 udendørs siddepladser, er det et perfekt sted at mærke fredagsstemningen og afholde større arrangementer eller nyde eftermiddagssolen.
 
Vores menukort byder som altid på mini pizzaer lavet på surdejsbund med råvarer af god kvalitet. Du vil finde både traditionelle og anderledes smagssammensætninger på vores menu. Vi har ligedes et udvalg af vegetarisk, vegansk og glutenfri pizza. 
 
Vi glæder os til at se dig i en af vores restauranter, hvor det er muligt at booke bord. Det er desuden også muligt at bestille take away eller catering til større arrangementer.

Måske den bedste pizza i Valby?

Pico Pizza er et pizzeria for ubeslutsomme typer. Her vælger du tre mini pizzaer i stedet for en stor pizza. På den måde får du muligheden for at smage flere forskellige slags gourmet pizza. Vi har traditionelle pizzavarianter, såsom Capricciosa og Margherita, men vi lader os også inspirere af andre verdenskøkkener og anderledes retter. Vi ser derfor ikke os selv som et traditionelt italiensk pizzeria, men mere som dem, der leger lidt maden og traditionerne. Ens for alle vores pizzaer er dog, at vi bestræber os på at vælge råvarer af god kvalitet. Vores pizzabund er desuden lavet ud fra vores egen opskrift og med surdej, der har fermenteret i 72 timer. Har vi den bedste pizza i Valby? Det synes vi selv, og i inviterer dig til at smage og se om du er enig.

De fleste vælger en Pico Trio, altså tre mini pizzaer, der mængdemæssigt passer med en almindelig størrelse pizza. Det er dog også muligt at købe vores mini pizzaer enkeltvis. Få det mest mulige ud af din Pico Pizza oplevelse og prøv vores hjemmelavet crust dip. Så er vi sikre på at du får nydt hver en krumme!

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad