fbpx

Pizza Valby

Pico Pizza Valby
Pakkerivej 3, 2500 Valby

Åbningstider
Mandag-Torsdag: 16.30-23.00 (køkken 21.00)
Fredag: 16.30-23.30 (køkken 22.00)
Lørdag: 12.00-23.30 (køkken 22.00)
Søndag: 12.00-23.00 (køkken 21.00)

Hent vores app

Vidste du at vi har en app? Vær den første til at høre om nye menu items, særlige tilbud, begivenheder og meget mere… og bestil selvfølgelig takeaway fra din lokale Pico Pizza.

Derudover får du 20 % rabat på din første ordre, og du få en værdikupon på 100 dkk for hver gang du har købt for 1000 dkk. Hvad venter du på?

Pizza København
Pizza i Valby

Pico Pizza i Valby

I Valby finder du en af de største Pico Pizza restauranter. Med mere end 50 indendørs siddepladser og 30 udendørs siddepladser, er det et perfekt sted at mærke fredagsstemningen og afholde større arrangementer eller nyde eftermiddagssolen.
 
Vores menukort byder som altid på mini pizzaer lavet på surdejsbund med råvarer af god kvalitet. Du vil finde både traditionelle og anderledes smagssammensætninger på vores menu. 
 
Vi glæder os til at se dig i en af vores restauranter, hvor det er muligt at booke bord. Ønsker I at komme som en større gruppe eller selskab, er dette også muligt ved booking. Det er desuden også muligt at bestille take away eller catering til større arrangementer.

Måske den bedste pizza i Valby?

Pico Pizza er et pizzeria for ubeslutsomme typer. Her vælger du tre mini pizzaer i stedet for en stor pizza. På den måde får du muligheden for at smage flere forskellige slags gourmet pizzaVi har ligedes et udvalg af vegetarisk, vegansk og glutenfri pizza.  Vi har traditionelle pizzavarianter, såsom Capricciosa og Margherita, men vi lader os også inspirere af andre verdenskøkkener og anderledes retter. Vi ser derfor ikke os selv som et traditionelt italiensk pizzeria, men mere som dem, der leger lidt maden og traditionerne. Ens for alle vores pizzaer er dog, at vi bestræber os på at vælge råvarer af god kvalitet. Vores pizzabund er desuden lavet ud fra vores egen opskrift og med surdej, der har fermenteret i 72 timer. 

Har vi den bedste pizza i Valby? 

Det synes vi selv, og i inviterer dig til at smage og se om du er enig.

De fleste vælger en Pico Trio, altså tre mini pizzaer, der mængdemæssigt passer med en almindelig størrelse pizza. Det er dog også muligt at købe vores mini pizzaer enkeltvis. Få det mest mulige ud af din Pico Pizza oplevelse og prøv vores hjemmelavet crust dip. Så er vi sikre på at du får nydt hver en krumme!

Tilmelding til nyhedsbrev

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad