fbpx

Pizza Nordvest

Pico Pizza Nørrebro
Hejrevej 8-10, 2400 København NV

Åbningstider
Mandag-Torsdag: 16.30-23.00 (køkken 21.00)
Fredag: 16.30-23.30 (køkken 22.00)
Lørdag: 12.00-23.30 (køkken 22.00)
Søndag: 12.00-23.00 (køkken 21.00)

Hent vores app

Vidste du at vi har en app? Vær den første til at høre om nye menu items, særlige tilbud, begivenheder og meget mere… og bestil selvfølgelig takeaway fra din lokale Pico Pizza.

Derudover får du 20 % rabat på din første ordre, og du få en værdikupon på 100 dkk for hver gang du har købt for 1000 dkk. Hvad venter du på?

Pizza København
Pizza take away København

Få Pizza i København NV

I fuglekvarteret, nærmere bestemt hjørnet af Hejrevej og Ørnevej, finder du den nyeste restaurant – Pico Pizza i Nordvest.

Restauranten er det nyeste tegn på, at bydelen Nordvest er i rivende udvikling. Når du skal finde spændende mad i Nordvest er Pico Pizza nu en mulighed. 

Hos Pico Pizza i Nordvest er der selvfølgelig mulighed for at sidde indenfor, men restauranten byder også på høj sol og en masse udendørspladser. Med andre ord er det et perfekt spot til at sidde og nyde fadøl, vin og selvfølgelig pizzaer. Er i en større gruppe eller selskab er vores restaurant også perfekt til dette!

Menukortet har alt dét, du kender fra de øvrige Pico Pizza restauranter. Herunder også vores  glutenfri pizza og de veganske pizza varianter. Drikkekortet byder på fadøl fra TO ØL, cocktails og drinks fra Mikropolis og vin fra Vinhanen.

Vi glæder os meget til at byde velkommen i vores restaurant i Nordvest!

Måske den bedste pizza i Nordvest

Pico Pizza er et pizzeria for ubeslutsomme typer. Her vælger du tre mini pizzaer i stedet for én stor pizza. På den måde får du muligheden for at smage flere forskellige slags gourmet pizza

Vi har traditionelle pizzavarianter, såsom Capricciosa og Margherita, men vi lader os også inspirere af andre verdenskøkkener og anderledes retter. Vi ser derfor ikke os selv som et traditionelt italiensk pizzeria, men mere som dem, der leger lidt maden og traditionerne. 

Ens for alle vores pizzaer er dog, at vi bestræber os på at vælge råvarer af god kvalitet. Vores pizzabund er desuden lavet ud fra vores egen opskrift og med surdej, der har fermenteret i 72 timer. 

Har vi den bedste pizza i Nordvest

Det synes vi selv, og vi inviterer dig til at smage og se, om du er enig. Det er desuden også muligt at bestille take away eller catering til større arrangementer.

 

Vi glæder os til at se dig.

Tilmelding til nyhedsbrev

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad