fbpx

Pizza Nordvest

Pico Pizza Nørrebro
Hejrevej 8-10, 2400 København NV

Åbningstider
Mandag-Torsdag: 16.00-23.00 (køkken 21.00)
Fredag: 16.00-23.30 (køkken 22.00)
Lørdag: 12.00-23.30 (køkken 22.00)
Søndag: 12.00-23.00 (køkken 21.00)

Pizza take away København

Få Pizza i København NV

I fuglekvarteret, nærmere bestemt hjørnet af Hejrevej og Ørnevej, finder du den nyeste restaurant – Pico Pizza i Nordvest.

Restauranten er det nyeste tegn på, at bydelen Nordvest er i rivende udvikling. Når du skal finde spændende mad i Nordvest er Pico Pizza nu en mulighed. Kigger du efter pizza i Brønshøj, så kan du også vende blikket mod Nordvest. Der er kort vej fra Brønshøj til Nordvest, og vi lover, at det er turen værd. 

Hos Pico Pizza i Nordvest er der selvfølgelig mulighed for at sidde indenfor, men restauranten byder også på høj sol og en masse udendørspladser. Med andre ord er det et perfekt spot til at sidde og nyde fadøl, vin og selvfølgelig pizzaer. 

Menukortet har alt dét, du kender fra de øvrige Pico Pizza restauranter. Herunder også vores  glutenfri pizza og de veganske pizza varianter. Drikkekortet byder på fadøl fra TO ØL, cocktails og drinks fra Mikropolis og vin fra Vinhanen.

Vi glæder os meget til at byde velkommen i vores restaurant i Nordvest!

Måske den bedste pizza i Nordvest og Brønshøj?

Pico Pizza er et pizzeria for ubeslutsomme typer. Her vælger du tre mini pizzaer i stedet for én stor pizza. På den måde får du muligheden for at smage flere forskellige slags gourmet pizza

Vi har traditionelle pizzavarianter, såsom Capricciosa og Margherita, men vi lader os også inspirere af andre verdenskøkkener og anderledes retter. Vi ser derfor ikke os selv som et traditionelt italiensk pizzeria, men mere som dem, der leger lidt maden og traditionerne. 

Ens for alle vores pizzaer er dog, at vi bestræber os på at vælge råvarer af god kvalitet. 

Vores pizzabund er desuden lavet ud fra vores egen opskrift og med surdej, der har fermenteret i 72 timer. 

Har vi den bedste pizza i Nordvest? Den bedste pizza i Brønshøj?

Det synes vi selv, og vi inviterer dig til at smage og se, om du er enig.

Vi glæder os til at se dig.

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad