fbpx

Pizza restauranter

Her på siden finder du en oversigt over vores pizza restauranter i København. Vi indretter vores restauranter, så de er hyggelige at spise i, om du så er på date med kæresten eller ude med en stor gruppe venner. Det er desuden muligt at spise ude foran de fleste af vores pizza restauranter, når vejret ellers er til det. Det er naturligvis også muligt at hente take-away og nyde derhjemme. Valget er helt op til dig, og vi er sikre på at du nok skal finde noget, der kan friste på vores menukort. Velbekomme!

Nørrebro pizza restaurant

Skyttegade 3, 2200 København N

Pico Pizza på Nørrebro ligger på den brostensbelagte Skyttegade i hjertet af Nørrebro. I vores første pizza restaurant er stemningen hyggelig og afslappet, når vi disker op med dine nye yndlingspizzaer.

Vesterbro pizza restaurant

Vesterbrogade 135, 1620 København V

På Vesterbrogade finder du Pico Pizza Vesterbro. Pizza restauranten emmer af god stemning, og danner de perfekte rammer til en hyggelig stund med venner og familie i pizzaens tegn.

Valby pizza restaurant

Pakkerivej 3, 2500 Valby

I Valby finder du den nyeste, og hidtil største, Pico Pizza restaurant. Med mere end 50 indedørs siddepladser og 30 udendørs siddepladser, er det et perfekt sted at mærke fredagsstemningen og afholde større arrangementer eller nyde eftermiddagssolen.

Nordvest pizza restaurant

Hejrevej 8-10, 2400 København NV

I fuglekvarteret, nærmere bestemt hjørnet af Hejrevej og Ørnevej, finder du den nyeste restaurant – Pico Pizza Nordvest.

Restauranten er det nyeste tegn på, at bydelen Nordvest er i rivende udvikling. Når du skal finde spændende mad i Nordvest er Pico Pizza nu en mulighed. Kigger du efter pizza i Brønshøj, så kan du også vende blikket mod Nordvest. Der er kort vej fra Brønshøj til Nordvest, og vi lover, at det er turen værd.

Brønshøj pizza restaurant

Frederikssundsvej 140A, 2700 København

Blot et stenkast fra Pico Pizza Nordvest finder du vores pizzeria i Brønshøj. Det er en af vores mindre og intime restauranter, perfekt til en middag med tætte venner eller til at hente takeaway søndag eftermiddag, når hovedet dunker fra aftenen før. Når vejret er til det, så er der hyggelige siddepladser udenfor til at nyde en kold øl i sommersolen. Det kan også anbefales at tage dine surdejspizzaer med til Utterslev Mose eller Brønshøj Torv.

Tilmelding til nyhedsbrev

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad