fbpx
Hænder med juledrik ved en julefrokost som skål for hinanden

Julefrokost 2023 i København

Leder du efter et sted at holde din årlige julefrokost? Hos Pico får I et alternativ til den traditionelle julefrokost. Prøv vores Pico julepakke og hold årets julefrokost i en af vores restauranter i København. Du kan se alle Pico restauranter her.
 
Vores julefrokostpakke indeholder et udvalg af snacks, surdejspizzaer (naturligvis), crust dip og dessert i form af vores hjemmelavede tiramisu. Er der tale om et tørstigt selskab, så indeholder pakkerne heldigvis fri bar i form af øl, vin, cocktails, sodavand… ja, alt hvad hjertet kan begære til en festlig lejlighed.
 
Skål og glædelig jul!

Julefrokost 2023 menu

Snacks:

Forkæl dine smagsløg med vores udvalg af lækre snacks

Pizza:

Vores pizza er skabt med omhu og kærlighed, med en unik surdejsbund, der giver en karakteristisk smag og en uimodståelig sprødhed. Lad dig forføre af vores nøje udvalgte ingredienser og delikate kombinationer.

Crust dip:

Dypp din pizza i vores luksuriøse crust dip, lavet med hemmelige krydderier.

Dessert:

Afrund din kulinariske rejse med vores Tiramisu. En himmelsk kombination af kaffe-dyppede ladyfingers og luftig mascarponecreme, der vil forkæle dine smagsløg.

Fri bar i 3 timer:

Nyd ubegrænset adgang til vores generøse bar i hele tre timer. (vin, øl, cocktails, bobler, vand, sodavand, lemonade)

650,-/person

Forespørgsel på julefrokost i restaurant

I er altid velkomne til at sende os en mail til grupper@picopizza.dk, hvis I har yderligere spørgsmål om vores julefrokost og selskaber i restaurant i København.

 OBS! Pakkerne skal forudbestilles min. 1 dag før. Bookingen er først gældende når vi har bekræftet via mail, så vi anbefaler at du udfylder formularen i god tid. 

Pizzadej

Få en vegetarisk og vegansk julefrokost hos Pico

Er du på udkig efter en vegansk eller vegetarisk julefrokost? Hos Pico har vi det perfekte alternativ til julefrokost menuen. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af både vegetariske og veganske pizzaer til jeres julefrokost. Vi serverer også vores hjemmelavet glutenfri dej.

Se hele vores menukort her.

Julefrokost catering med pizza vil med garanti have noget for enhver smag. Hos Pico vi har et bredt udvalg af veganske og vegetariske pizzaer, samt  vores hjemmelavede glutenfrie dej.

Ønsker du derfor ikke at afholde julefrokost i en af vores restauranter i København, så læs mere om vores catering muligheder nedenfor og tag din julefrokost ud af huset. 

Hold julefrokost i hjertet af København i en af vores restauranter

Hold årets julefrokost i vores restaurant i København. Hvad enten du skal holde en lille privat julefrokost eller en større firma julefrokost, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Med vores centralt beliggende restauranter er det nemt for dig og dine gæster at komme til vores hyggelige omgivelser og nyde den skønne julestemning. Vores venlige personale står klar til at byde jer velkommen og sørge for, at jeres julefrokost bliver en succes. 

I er altid velkomne til at sende os en mail til grupper@picopizza.dk, hvis I har yderligere spørgsmål om vores julefrokost og selskaber i vores restauranter i København.

Livlige restauranter
Pizza take away København

Julemenu ud af huset København

Er du hellere på udkig efter en julemenu ud af huset til din firma julefrokost eller private event? Du kan heldigvis også bestille vores menu bestående af surdejspizzaer og crust dips som catering. Desværre kan vi ikke sende vores julefrokost pakker ud af huset, men surdejspizzaer til jeres juleevent i København kan også noget! 

Julefrokost catering med pizza vil med garanti have noget for enhver smag. Hos Pico vi har et bredt udvalg af veganske og vegetariske pizzaer, samt  vores hjemmelavede glutenfrie dej.

Ønsker du derfor ikke at afholde julefrokost i en af vores restauranter i København, så læs mere om vores catering muligheder og tag din julefrokost ud af huset. 

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad