fbpx

Glutenfri pizza

Vi er stolte af vores glutenfri pizza. 

Pizza er noget af det allerbedste, vi ved. Af den simple grund synes vi Hos Pico Pizza ikke, at man skal snydes for god pizza, selvom man har cøliaki eller glutenintolerance. Derfor har vi, i samarbejde med de dygtige bagere hos Feelgood Bakery, udviklet vores helt egen glutenfri pizzadej. 

Der er flere måder at lave glutenfri pizza på. Som med alt andet, så kommer resultatet, man ender med, meget an på, hvilke råvarer man bruger. Det er muligt at få glutenfrit mel, hvor man via kemiske processer har fjernet gluten fra ellers glutenholdigt mel. Det er den nemme løsning. Og det synes vi ærligt talt lidt er at snyde. I vores øjne, så giver det heller ikke et nær så godt produkt, som hvis man lægger det ekstra arbejde og bruger de rigtige råvarer. 

Vores dej er NGF, hvilket står for ‘naturligt glutenfri’ og betyder, at dejen er helt fri for gluten fra naturens side. Det er her, man kan snakke om at bruge de ‘rigtige råvarer’.  Vores opskrift bygger nemlig kun på meltyper, som er naturligt fri fra gluten, såsom fuldkorns rismel og sorghum-mel. 

Vi har lagt mange kræfter i arbejdet og gjort os umage for at udvikle vores glutenfri pizza. Og vi synes selv, den er blevet rigtig god. Den glutenfri pizza dej har en tekstur og luftighed, der minder meget om almindelig pizzadej. Vi håber, at du vil smage!

Godt at vide om glutenfri pizza

Det er vigtigt for vores gæster at vide, at vores glutenfri pizzadej håndteres i samme køkkenområde og bages i samme ovn som vores almindelige pizzadej. Der kan derfor være risiko for en mild grad af krydskontamination. Alt dej håndteres dog med rismel i vores restauranter, hvilket gør risikoen meget lav.

Vi har mange glade gæster, som ellers oplever problemer med glutenholdige produkter. Det er selvfølgelig helt op til dig, om du synes, vores glutenfri pizza er noget for dig. Vi håber dog, at du vil komme forbi og smage vores glutenfri pizza. Hvis du har opfølgende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@picopizza.dk.

Glutenfri pizza i København

Hvad er gluten?

Gluten er et protein, som findes i nogle kornsorter, og som gør dej elastisk. Det findes især i hvede, rug og byg. Nogle personer har en sygdom kaldet cøliaki, der betyder, at de ikke kan tåle gluten, mens andre er mere eller mindre intolerante og helst holder sig væk fra glutenholdig mad. 

Hvis du er en af dem, der helst spiser glutenfri mad, så er vores glutenfri pizzadej måske noget for dig. Husk at tilvælge den, når du bestiller pizza hos os. Vi glæder os til at give dig en glutenfri pizza oplevelse. Bestil takeaway eller book bord i en af vores restauranter.

Har du har andre ønsker til din pizza, spiser du eksempelvis vegetarisk eller vegansk pizza, så kan vi sagtens imødekomme dette. Se vores menu for alle muligheder.

Hvis du har et større arrangement, så kan vi også levere catering.

Vi glæder os til at se dig!

Order now

Choose restaurant