fbpx

Pizza take away

Bestil din pizza som take away direkte her fra vores hjemmeside. Hos Pico Pizza tilbyder vi et bredt udvalg af gourmet take away pizzaer i ministørrelse, der passer til enhver smag. Vores menukort byder som altid på mini-pizzaer lavet på surdejsbund med råvarer af god kvalitet. Du vil finde både traditionelle og anderledes smagssammensætninger på vores menu. Vi har ligedes et udvalg af vegetariskvegansk og glutenfri pizza.  

Gør Pico Pizza til dit førstevalg for take away i København. Bestil til afhentning og nyd vores mini-pizzaer og crust dips derhjemme eller som picnic i Københavns hyggelige omgivelser. 

Take away på Nørrebro

Skyttegade 3, 2200 København N

I hjertet af Nørrebro, ned ad en lille brostensbelagt gade, finder du den første Pico Pizza restaurant. Der er gode muligheder for at spise din take away i Nørrebros hyggelige gader eller tage det med hjem. Vi anbefaler Assistens Kirkegård og Hans Tavsens Park.

Bestil din mad til afhentning på Nørrebro i dag!
Pizza take away

Take away på Vesterbro

Vesterbro 135, 1620 København V

Bestil pizza take away på Vesterbro. Her finder du en af vores mere intime og hyggelige restauranter. Den centrale lokation gør det til et nemt sted at hente take away fra i København. Vi er glade for at kunne betjene Vesterbro og dets omgivelser med vores fremragende pizza take away og stræber efter at gøre din oplevelse så nem og behagelig som muligt.

Her får du rig mulighed for at nyde din pizza i Vesterbros hyggelige omgivelser. Vi anbefaler at nyde din take away på Vesterbro eksempelvis i den hyggelige Enghavepark eller Frederiksberg have ,hvis du er frisk på en lille cykeltur. 

Bestil din mad til afhentning på Vesterbro i dag!

Take away i Valby

Pakkerivej 3, 2500 Valby

Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af pizza take away i Valby, der passer til enhver smag og præference. Valby er et af de områder i København som har udviklet sig mest i løbet af de seneste år med nye boliger til den voksende indbygger skare, og Pico Pizza følger med.

Vi er nemlig rykket ind i Valby for at opleve stemningen i de alsidige områder, der byder på både kultur og smukke steder. Her er der rig mulighed for at tage sin take away med ud og nyde sin Pico Pizza som Pico Picnic. Vi anbefaler at medbringe take away til en tur i Søndermarken eller et besøg forbi Spinderiet.

Bestil pizza til afhentning i Valby i dag!
Pico Pizza Valby
Pizza take away København

Take away i Nordvest

Hejrevej 8-10, 2400 København NV

Leder du efter lækker take away i Nordvest? I Fuglekvarteret, nærmere bestemt hjørnet af Hejrevej og Ørnevej, finder du Pico Pizza Nordvest.

Restauranten er det nyeste tegn på, at bydelen Nordvest er i rivende udvikling. Er du på farten, vil du nyde en Pico Picnic i Københavns hyggelige Nordvest kvarter eller vil du blot have Pico pizzas lækre mini-pizzaer med hjem? 

Bestil din take away til afhentning i Nordvest i dag!

Take away i Brønshøj

Frederikssundsvej 140A, 2700 København

På Frederikssundsvej finder du Pico Pizza Brønshøj. Tag dine surdejspizzaer med til Utterslev Mose eller Brønshøj Torv – eller selvfølgelig bare med hjem på sofaen. Pico Pizza Brønshøj er en af vores mindre og intime restauranter, perfekt til en middag med tætte venner eller til at hente takeaway søndag eftermiddag, når hovedet dunker fra aftenen før.

Snart kan du bestille din mad til afhentning i Brønshøj!

Pizza Brønshøj

Bestil Pizza Take Away

 Du kan let bestille Pico Pizza take away her på vores hjemmeside eller fra vores app og afhente din mad i en af vores mange restauranter.  Hos Pico Pizza mener vi, at man også skal have muligheden for at nyde vores lækre mini pizzaer i komforten af sit eget hjem. Med vores take away service behøver du ikke bekymre dig om at lave mad derhjemme. Du skal blot vælge nøjagtig den trio, der får dit pizzahjerte til at banke. 

Se vores menukort her

Pico Pizza derhjemme

Når du vælger at tage Pico Pizza med hjem, kan der være en risiko for at de bliver lidt kolde hvis din transporttid er lang. Her er det nemt at varme pizzaerne i ovnen – vær dog forsigtig.

Sæt ovnen på 250 grader varmluft. Når ovnen er helt opvarmet, sæt pizzaerne ind på en bageplade og varm i 3-4 minutter.

Hold godt øje med dem! Så er det ellers bare at dække op på spisebordet eller i sofaen. Velbekomme.

Gourmet pizza København

Tilmelding til nyhedsbrev

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad