fbpx

Pizza Vesterbro

Pico Pizza Vesterbro
Vesterbrogade 135, 1620 København V

Åbningstider
Mandag-Torsdag: 16.00-23.00 (køkkenet lukker 21.00)
Fredag: 16.00-23.30 (køkkenet lukker 22.00)
Lørdag: 12.00-23.30 (køkkenet lukker 22.00)
Søndag: 12.00-23.00 (køkkenet lukker 21.00)

Pepperoni pizza København

Pico Pizza på Vesterbro

På Vesterbro finder du en af vores mere intime og hyggelige restauranter. Den centrale lokation gør det til et oplagt sted at spise middag i forbindelse med kulturelle oplevelser i byen.
 
Vores menukort byder som altid på mini pizzaer lavet på surdejsbund med råvarer af god kvalitet. Udover vores klassiske pizzaer, tilbyder vi også en række lækre italienske pizzaer i Vesterbro, der vil tage dine smagsløg med på en kulinarisk rejse til det solbeskinnede Italien. Vi har ligedes et udvalg af vegetarisk, vegansk og glutenfri pizza. 
 
Vi glæder os til at se dig i en af vores restauranter, hvor det er muligt at booke bord. Det er desuden også muligt at bestille take away eller catering til større arrangementer.

Måske den bedste pizza på Vesterbro?

Pico Pizza er et pizzeria for ubeslutsomme typer. Her vælger du tre mini pizzaer i stedet for en stor pizza. På den måde får du muligheden for at smage flere forskellige slags gourmet pizza. Vi har traditionelle pizzavarianter, såsom Capricciosa og Margherita, men vi lader os også inspirere af andre verdenskøkkener og anderledes retter. Vi ser derfor ikke os selv som et traditionelt italiensk pizzeria, men mere som dem, der leger lidt maden og traditionerne. Ens for alle vores pizzaer er dog, at vi bestræber os på at vælge råvarer af god kvalitet. Vores pizzabund er desuden lavet ud fra vores egen opskrift og med surdej, der har fermenteret i 72 timer. Har vi den bedste pizza på Vesterbro? Det synes vi selv, og i inviterer dig til at smage og se om du er enig.

De fleste vælger en Pico Trio, altså tre mini pizzaer, der mængdemæssigt passer med en almindelig størrelse pizza. Det er dog også muligt at købe vores mini pizzaer enkeltvis. Få det mest mulige ud af din Pico Pizza oplevelse og prøv vores hjemmelavet crust dip. Så er vi sikre på at du får nydt hver en krumme!

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad