fbpx

Catering

Firmaevents, fredagsbar, frokostordninger, fester m.m.

 Hos Pico laver vi små pizzaer, bagt på økologiske surdejsbunde, med fokus på kvalitet, nyskabelse og velsmag. Pico kan nu levere catering ud af huset til alle anledninger. Vi tilbyder vegetariske, veganske og glutenfri muligheder, skræddersyet til netop jeres behov. Ydermere er bæredygtighed en grundsten i vores koncept, og al vores emballage er bionedbrydeligt. Vores drikkevareudvalg er simpelt, med naturvine, økologiske sodavand, og vores egne øl. 

Se info, priser og betingelser nedenunder, og send jeres bestilling eller spørgsmål til os.

Pico Trio

Det sikre valg, som giver mulighed for at vælge en selektion af pizzaer til dine gæster. Du vil med garanti finde noget for enhver smag.

En blanding af op til 6 forskellige valgfri pizzaer (3 stk. per person) 

Pico Trio Combo

Pico trio combo pakken giver hele oplevelsen. Vores friskbagte surdejsskorpe er perfekt med vores hjemmelavede dips, med mulighed for at tilvælge drikkevarer.

En blanding af op til 6 forskellige valgri pizzaer (3 stk. per person) og en blanding af vores aioli/trøffelmayo dips

+ tilkøb af Cola / Cola Zero / Danskvand
+ 15 kr. per person
+ tilkøb af Øko lemonade (citron eller rabarber)
+ 20 kr. per person + tilkøb af Pico’s pilsner eller IPA + 20 kr. per person.

Pizza & Wine

Til selskab i det festlige lag, hvor du ønsker at kunne læne dig tilbage og fokusere på at kunne nyde tiden med dine gæster. Lad Pico stå for pizzaer, dips og god vin fra vores venner hos Vinhanen.

En blanding af op til 6 forskellige valgri pizzaer (3 per person) og en blanding af vores aioli/trøffelmayo dips og 1/2 flaske af en eller flere af vores økologiske vine fra Vinhanen pr. person

+ tilkøb af Cola / Cola Zero / Danskvand
+ 15 kr. per person
+ tilkøb af Øko lemonade (citron eller rabarber)
+ 20 kr. per person
+ tilkøb af Pico’s pilsner eller IPA + 20 kr. per person

Bestilling og betingelser

Bestillinger sendes gennem formularangivelsen på siden her. Spørgsmål kan stilles på mail til catering@picopizza.dk

Bestillinger skal foretages mindst tre dage før leveringsdato. Ydermere må du hjertens gerne fortælles kort om arrangementet, og angives andre informationer, der kan være vigtige for os at vide, for at give jer den bedste oplevelse.

Ved bestilling angives

  • Antal af diverse pakker til bestilling
  • Navne eller numre på pizzaer og drikkevarer, der skal indgå i pakkerne (op til 6 forskellige pizzaer pr. bestilling)
  • Afhentnings- eller leveringsdato, tidspunkt og addresse
  • Specificering af specialbehov som f.eks. allergier, veganer/ vegetarer, glutenfri (+24,- per person), eller andet
  • Info på kontaktperson og faktureringsadresse (+ CVR-nummer for catering til erhverv)

Bestillinger skal foretages mindst tre dage før leveringsdato. Ydermere må du hjertens gerne fortælles kort om arrangementet, og angives andre informationer, der kan være vigtige for os at vide, for at give jer den bedste oplevelse.

Afhentning og levering

Pico kan levere i hele hovedstadsområdet, med en flat-rate leveringsomkostning på 200,- pr. bestilling indenfor en radius på 6 km af en Pico Pizza restaurant. Ved leveringer uden for detteområde aftales særskilt pris. Forhold vedrøre de afhentning af ordrer aftales efter ordren er modtaget.

Forespørgsel

I er altid velkomne til at sende os en mail til catering@picopizza.dk, hvis I har yderligere spørgsmål til vores catering.

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad

Margherita

Det var pizzaioloen Raffaele Esposito fra Pizzaria Brandi, der i juni 1890 opfandt “Pizza Margherita” til ære for dronningen af Italien. Ingredienserne består af tomat (rød), mozzarella (hvid) og basilikum (grøn), hvilket skulle repræsentere det ittalienske flag. Pizzaer er sidenhen blevet en fast del af de fleste menukort, og er nok en af de mest simple klassiske pizzavarianter man kan få.

Allergener: mælk