fbpx
Pizza mad ud af huset

Mad ud af huset

Hos Pico Pizza tilbyder vi mad ud af huset til enhver lejlighed. Drejer det sig om firmaevents og fredagsbarer eller fester og frokostordninger, så står vi klar til at levere gourmet mad ud af huset i København.

Vi tilbyder catering, der er skabt til at imødekomme enhver smag. Samtidig tilbyder vi også både vegetariske, veganske og glutenfri muligheder.

Vores specialitet er gourmet mini-pizzaer med økologisk surdejsbund, der findes i et bredt udvalg af velkendte klassikere og nye fortolkninger. 

Vi tilbyder også et simpelt, men imponerende drikkevareudvalg som del af vores mad ud af huset. Her finder du både et udvalg af  naturvine fra Vinhanen samt økologisk sodavand og øl fra To Øl.

Find mere information om Pico Pizza catering; priser og betingelser nedenfor og send os en bestilling eller eventuelle spørgsmål. Bemærk, at catering først er gældende når I har modtaget en bekræftelse via email fra en af vores medarbejdere.

Pico Trio

Det sikre valg, som giver mulighed for at vælge en selektion af pizzaer til dine gæster. Du vil med garanti finde noget for enhver smag.

En blanding af op til 6 forskellige valgfri pizzaer (3 stk. per person) 

Pico Trio Combo

Pico trio combo pakken giver hele oplevelsen. Vores friskbagte surdejsskorpe er perfekt med vores hjemmelavede dips, med mulighed for at tilvælge drikkevarer.

En blanding af op til 6 forskellige valgri pizzaer (3 stk. per person) og en blanding af vores aioli/trøffelmayo dips

+ tilkøb af Cola / Cola Zero / Danskvand
+ 15 kr. per person
+ tilkøb af Øko lemonade (citron eller rabarber)
+ 20 kr. per person + tilkøb af Pico’s pilsner eller IPA + 20 kr. per person.

Pizza & Wine

Til selskab i det festlige lag, hvor du ønsker at kunne læne dig tilbage og fokusere på at kunne nyde tiden med dine gæster. Lad Pico stå for pizzaer, dips og god vin fra vores venner hos Vinhanen.

En blanding af op til 6 forskellige valgri pizzaer (3 per person) og en blanding af vores aioli/trøffelmayo dips og 1/2 flaske af en eller flere af vores økologiske vine fra Vinhanen pr. person

+ tilkøb af Cola / Cola Zero / Danskvand
+ 15 kr. per person
+ tilkøb af Øko lemonade (citron eller rabarber)
+ 20 kr. per person
+ tilkøb af Pico’s pilsner eller IPA + 20 kr. per person

Bestilling af mad ud af huset

Bestillinger sendes gennem formularangivelsen på siden her. Spørgsmål kan stilles på mail til catering@picopizza.dk

Bestillinger skal foretages mindst tre dage før leveringsdato. Ydermere må du hjertens gerne fortælles kort om arrangementet, og angives andre informationer, der kan være vigtige for os at vide, for at give jer den bedste oplevelse.

Ved bestilling angives

  • Antal af diverse pakker til bestilling
  • Navne eller numre på pizzaer og drikkevarer, der skal indgå i pakkerne (op til 6 forskellige pizzaer pr. bestilling)
  • Afhentnings- eller leveringsdato, tidspunkt og addresse
  • Specificering af specialbehov som f.eks. allergier, veganer/ vegetarer, glutenfri (+24,- per person), eller andet
  • Info på kontaktperson og faktureringsadresse (+ CVR-nummer for catering til erhverv)

Bestillinger skal foretages mindst tre dage før leveringsdato. Ydermere må du hjertens gerne fortælles kort om arrangementet, og angives andre informationer, der kan være vigtige for os at vide, for at give jer den bedste oplevelse.

Afhentning og levering

Hos Pico Pizza tilbyder vi mad ud af huset i hele København. Du kan vælge at afhente din ordre i en af vores restauranter, eller at få det leveret til din ønskede adresse. Vi leverer helst indenfor en 6 km radius fra en Pico Pizza restaurant. Leveringsomkostningerne vil blive belyst via email. 

Pizza mad ud af huset

Send en forespørgsel

I er altid velkomne til at sende os en mail til catering@picopizza.dk, hvis I har yderligere spørgsmål til vores catering. Bemærk, at catering først er gældende når I har modtaget en bekræftelse via email fra en af vores medarbejdere.

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad