fbpx
Pizza mad ud af huset

Pizza catering

Hos Pico Pizza tilbyder vi pizza catering til enhver lejlighed. Drejer det sig om firmaevents og fredagsbarer eller fester og frokostordninger, så står vi klar til at levere gourmet mad ud af huset i København. 

Vores specialitet er gourmet mini-pizzaer med økologisk surdejsbund, der findes i et bredt udvalg af velkendte klassikere og nye fortolkninger. 

Vi tilbyder catering, der er skabt til at imødekomme enhver smag. Samtidig tilbyder vi også både vegetariske, veganske og glutenfri muligheder. Som en del af vores catering tilbud finder du også et imponerende drikkevareudvalg; et udvalg af  naturvine fra Vinhanen samt økologisk sodavand og øl fra To Øl.

Find mere information om Pico Pizza catering; priser og betingelser nedenfor og send os en bestilling eller eventuelle spørgsmål.

Bemærk, at catering først er gældende når I har modtaget en bekræftelse via email fra en af vores medarbejdere.

Se vores lækre menuer

Pico Trio

Det sikre valg, som giver mulighed for at vælge en selektion af pizzaer til dine gæster. Du vil med garanti finde noget for enhver smag.

En blanding af op til 6 forskellige valgfri pizzaer (3 stk. per person) 

Gourmet pizza

Pico Trio Combo

Pico trio combo pakken giver hele oplevelsen. Vores friskbagte surdejsskorpe er perfekt med vores hjemmelavede dips, med mulighed for at tilvælge drikkevarer.

En blanding af op til 6 forskellige valgri pizzaer (3 stk. per person) og en blanding af vores aioli/trøffelmayo dips

+ tilkøb af Cola / Cola Zero / Danskvand
+ 15 kr. per person
+ tilkøb af Øko lemonade (citron eller rabarber)
+ 20 kr. per person + tilkøb af Pico’s pilsner eller IPA + 20 kr. per person.

Gourmet pizza

Pizza & Wine

Til selskab i det festlige lag, hvor du ønsker at kunne læne dig tilbage og fokusere på at kunne nyde tiden med dine gæster. Lad Pico stå for pizzaer, dips og god vin fra vores venner hos Vinhanen.

En blanding af op til 6 forskellige valgri pizzaer (3 per person) og en blanding af vores aioli/trøffelmayo dips og 1/2 flaske af en eller flere af vores økologiske vine fra Vinhanen pr. person

+ tilkøb af Cola / Cola Zero / Danskvand
+ 15 kr. per person
+ tilkøb af Øko lemonade (citron eller rabarber)
+ 20 kr. per person
+ tilkøb af Pico’s pilsner eller IPA + 20 kr. per person

Gourmet pizza og vin

Bestil pizza catering fra Pico Pizza

Du bestiller din pizza catering gennem formularangivelsen nedenfor. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive på mail til catering@picopizza.dk

Bestillinger skal foretages mindst tre dage før leveringsdato. Ydermere må du hjertens gerne fortælles kort om arrangementet, og angives andre informationer, der kan være vigtige for os at vide, for at give jer den bedste oplevelse.

Pizza mad ud af huset

Send en forespørgsel til catering

I er altid velkomne til at sende os en mail til catering@picopizza.dk, hvis I har yderligere spørgsmål til vores catering. Bemærk, at catering først er gældende når I har modtaget en bekræftelse via email fra en af vores medarbejdere.

Pizza til din fest

Sæt gang i weekenden med en pizza til din fest! Uanset om du skal fejre en særlig begivenhed, fest eller firmaarrangement, sikrer vi, at dine gæster får en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, lige fra vores håndlavet surdejsbund til vores omhyggeligt udvalgte gourmet toppings.

Pico Pizza bringer sin lidenskab for velsmagende mad ind i cateringverdenen i København. Vores engagement i kvalitet og unik smag strækker sig ud over vores restauranter på Vesterbro, Nørrebro, NordvestValby og Brønshøj. Vi forstår, at begivenheder i alle størrelser fortjener det bedste mad, og det er præcis, hvad vi leverer.

Vi tror på, at god mad er en central del af enhver begivenhed, og vi ser frem til at skabe en uforglemmelig madoplevelse for dig og dine gæster. Bestil pizza til din fest i dag!

 

Pizza buffet til din begivenhed

Inviter dine nærmeste til en pizzafest med et lækkert pizza buffet. Er det ikke bedst at prøve lidt af hvert og få en komplet smagsoplevelse? Det er, hvad du får med vores catering.  Vi tilbyder autentiske pizzaer med gourmet surdejsbund, så der er noget for enhver smag. 

Vores catering er tilgængelig i forskellige størrelser og pakkeløsninger, der passer til dine behov. Uanset om du vælger vores Pico Trio mini pizzaer eller ønsker at tilpasse din menu, anbefaler vi, at du stiller pizzaerne op til en lækker buffet og lader dine gæster nyde en uformel men uforglemmelig madoplevelse.   

Ofte stillede spørgsmål om vores pizza catering

Bestillinger sendes gennem formularangivelsen på siden her. Spørgsmål kan stilles på mail til catering@picopizza.dk

Bestillinger skal foretages mindst tre dage før leveringsdato. Vi kan ikke garantere catering på forespørgsler foretaget med mindre end tre dages varsel, men vi vil gøre vores bedste for at imødekomme alle forespørgsler.

Når du har sendt din forespørgsel, svarer vi på mail, og afklarer eventuelle ubesvarede spørgsmål.

Ydermere må du hjertens gerne fortælles kort om arrangementet, og angives andre informationer, der kan være vigtige for os at vide, for at give jer den bedste oplevelse.

Vores køkkener åbner kl.16.30 i hverdage og kl.12.00 i weekender. Hvis du ønsker levering før disse tider, eller meget sent om aftenen, kan dette diskuteres på mail, og vi kan undersøge om det er muligt at imødekomme.

Vi kan ikke garantere levering i tidsrummet kl.18.30-20.00.

Når din bestilling er bekræftet af en af vores medarbejdere på mail, kan du foretage ændringer op til tre hverdage inden leveringsdatoen. Vi kan ikke garantere ændringer forespurgt mindre end tre dage i forvejen, men vi vil gøre vores bedste for at imødekomme eventuelle sene ønsker.

Vi sender en faktura efter dit arrangement, for at sikre at alt er gået fint. Oftest vil det være ugen efter. Det er desværre ikke muligt at betale med kort eller MobilePay ved levering.

Hos Pico Pizza tilbyder vi mad ud af huset i hele København. Vi leverer helst indenfor en 6 km radius fra en Pico Pizza restaurant, der vil koste 200,- pr. 25-30 menu.

Ligger leveringsadressen udenfor de 6 km fra en Pico Pizza restaurant eller overstiger antallet af menuer 75 menuer, vil der blive udregnet en særlig leveringspris.

Leveringsomkostningerne vil uanset hvad, blive belyst via email. 

Hos Pico Pizza har vi noget for enhver smag. Vi tilbyder både veganske, vegetariske og glutenfri pizzaer. Vores glutenfrie bunde koster +24,- pr. menu. Læs mere om håndtering af vores glutenfrie bunde HER.

Tilmelding til nyhedsbrev

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad