fbpx

Blog

Velkommen til vores blog. Her nørder vi pizza, deler viden og inspirerer til den gode middag – både ude og hjemme. Vi håber at du vil læse med! Du kan også følge med på Instagram og Facebook

Velbekomme!

Vi mener at dem, der fravælger animalske produkter fortjener lige så god smag som alle andre. Læs om hvordan vi udvikler vores veganske pizzaer.

Vi har udviklet vores egen opskrift på glutenfri pizzadej, lavet på meltyper der er naturligt fri fra gluten. Læs mere om hvordan vi håndterer vores glutenfri pizzadej.

Hos Pico Pizza laver vi en surdej, der har koldhævet i 72 timer. Vi synes at, det er sådan verdens bedste pizzadej skal laves.

Pizza og vin klæder hinanden godt. Det handler om at finde den sammensætning, hvor maden og vinen supplerer hinanden. Maden skal få vinen til at smage endnu bedre og selvfølgelig også omvendt.

Når man skal vælge øl til pizza, så gælder nogle af de samme principper, som når man vælger toppings. Øllen og pizzaen skal gerne komplimentere hinanden, så de hver især hjælper til at få det bedste frem i begge.

Gourmet pizza handler om at bruge råvarer af god kvalitet, og om at sammensætte ingredienser, som man måske ikke altid ville bruge på en pizza.

Vi håndterer vores tomater med så meget respekt for tomaterne som muligt. For os handler det om, at smagen af tomat skal være så ren og tydelig.

Vi har udviklet vores egen opskrift på glutenfri pizzadej, lavet på meltyper der er naturligt fri fra gluten. Læs mere om hvordan vi håndterer vores glutenfri pizzadej.

Vi har udviklet vores egen opskrift på glutenfri pizzadej, lavet på meltyper der er naturligt fri fra gluten. Læs mere om hvordan vi håndterer vores glutenfri pizzadej.

Pizza og vin i parkerKøbenhavn

Sommer i København

xxxxxxxxxxxxxxx

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad