fbpx

Pico Pizza

Åbningstider
Mandag-Torsdag: 16.30-23.00 (køkken 21.00)
Fredag: 16.30-23.30 (køkken 22.00)
Lørdag: 12.00-23.30 (køkken 22.00)
Søndag: 12.00-23.00 (køkken 21.00)

Åbningsfest

På lørdag d. 15. juni inviterer vi til åbningsfest af vores terrasse i Pico Pizza Brønshøj. Der vil være Terrassebajer fra To Øl til 40,- (normalt 65,-), frisk pizza og live DJ fra kl.13.00. Ses vi?

Er du vores nye Restaurant Manager?

Bliv en del af vores team hos Pico som Restaurant Manager og gør en betydelig indflydelse på vores etablerings succes. Som nøglespiller får du mulighed for at forme, udvikle og drive driften hos Pico Pizza. 

Få 100,- når du køber for 1000,-

Når du bestiller takeaway via vores app eller webshop (du skal være logget ind med din app bruger), så modtager du en 100,- voucher hver gang du har købt for 1000,-. Voucheren kan kun bruges i app’en. Psst… du får desuden 20 % på dit første køb med vores app.

Om Pico Pizza

Vi har alle været der. Stået og kigget på et uendeligt menukort uden evnen til at beslutte sig for om det skal være den ene eller anden pizza. Det blev vi trætte af. Så vi fiksede problemet.

Pico laver pizza på en ny måde. I stedet for én pizza får du med vores ’Pico Trio’ tre små surdejspizzaer. Der er frit valg på menuen, så du kan vælge nøjagtig den trio, der får dit pizzahjerte til at banke. Vi tilbyder alt fra velkendte klassikere og nye fortolkninger, til vegetariske, veganske og glutenfri pizzaer. Bestiller du vores ’Pico Combo’ får du også drikkevarer og dips med til din Trio. Vælg blandt vores selektion af naturvine, sodavand, hjemmelavet lemonade eller øl fra To Øl.

Se vores menukort her

Hvad er en ''Pico''?

Pico Pizza er dit lokale pizzeria i København. Vi serverer små surdejspizzaer, som du ikke har prøvet dem før, med fokus på kvalitet, nyskabelse og velsmag. Vores tilgang er afslappet, og det samme er den stemning, du bliver mødt af på vores restauranter i en af Københavns bydele.

Pico betyder pizza på Esparanto, og er derudover en sammentrækning af Pizza og Copenhagen. Ydermere er det en ekstremt lille måleenhed i  det metriske system (0.000000000001, for at være præcis). Så vi synes det er et perfekt navn til vores små restauranter, der serverer små pizzaer.

Grupper og selskaber hos Pico

Hold en uformel og festlig fejring i en af vores restauranter på Nørrebro, Vesterbro, Valby eller Nordvest. Er I en mindre gruppe eller et større selskab, kan vi hjælpe jer med at sammensætte et arrangement til frokost, middag eller andre festlige begivenheder, der passer til lige det I har brug for.

Se mere om mulighederne for grupper og selskaber her.

Tilmelding til nyhedsbrev

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad