fbpx

Pizza restauranter

Her på siden finder du en oversigt over vores pizza restauranter i København. Vi indretter vores restauranter, så de er hyggelige at spise i, om du så er på date med kæresten eller ude med en stor gruppe venner. Det er desuden muligt at spise ude foran de fleste af vores pizza restauranter, når vejret ellers er til det. Det er naturligvis også muligt at hente take-away og nyde derhjemme. Valget er helt op til dig, og vi er sikre på at du nok skal finde noget, der kan friste på vores menukort. Velbekomme!

Nørrebro restaurant

Skyttegade 3, 2200 København N

Pico Pizza på Nørrebro ligger på den brostensbelagte Skyttegade i hjertet af Nørrebro. I vores første pizza restaurant er stemningen hyggelig og afslappet, når vi disker op med dine nye yndlingspizzaer.

Vesterbro restaurant

Vesterbrogade 135, 1620 København V

På Vesterbrogade finder du Pico Pizza Vesterbro. Pizza restauranten emmer af god stemning, og danner de perfekte rammer til en hyggelig stund med venner og familie i pizzaens tegn.

Valby restaurant

Pakkerivej 3, 2500 Valby

I Valby finder du den nyeste, og hidtil største, Pico Pizza restaurant. Med mere end 50 indedørs siddepladser og 30 udendørs siddepladser, er det et perfekt sted at mærke fredagsstemningen og afholde større arrangementer eller nyde eftermiddagssolen.

Nordvest restaurant -åbner den 2. februar 2023

Hejrevej 8-10, 2400 København NV

I fuglekvarteret, nærmere bestemt hjørnet af Hejrevej og Ørnevej, finder du den nyeste restaurant – Pico Pizza Nordvest.

Restauranten er det nyeste tegn på, at bydelen Nordvest er i rivende udvikling. Når du skal finde spændende mad i Nordvest er Pico Pizza nu en mulighed. Kigger du efter pizza i Brønshøj, så kan du også vende blikket mod Nordvest. Der er kort vej fra Brønshøj til Nordvest, og vi lover, at det er turen værd.

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad

Margherita

Det var pizzaioloen Raffaele Esposito fra Pizzaria Brandi, der i juni 1890 opfandt “Pizza Margherita” til ære for dronningen af Italien. Ingredienserne består af tomat (rød), mozzarella (hvid) og basilikum (grøn), hvilket skulle repræsentere det ittalienske flag. Pizzaer er sidenhen blevet en fast del af de fleste menukort, og er nok en af de mest simple klassiske pizzavarianter man kan få.

Allergener: mælk