fbpx

Hvor kan du tage dine pizzaer hen?

Hos Pico Pizza synes vi altid, at det er dejligt, når I bliver og spiser i vores restauranter. Vi har en hyggelig indretning og også livlig udendørs spisning i mange af vores restauranter. I sommermånederne kan det dog være sjovt at benytte sig af de mange smukke haver og grønne områder i København. Vi vil her fortælle om vores yndlingsparker i København, der ligger tæt på vores restauranter.

Så er det bare at tage et tæppe under armen og bestille på www.picopizza.dk. Vi anbefaler vores Wine ‘n’ Dine menu med seks mini-pizzaer, to hjemmelavede crust dips og en flaske vin fra Vinhanen. Men det er naturligvis helt op til jer. Måske I er mere til øl? Tag et kig på vores menukort og find din favorit kombination.

Parker i København

København er hjemsted for mange smukke haver og parker i Danmark. Man skal heldigvis ikke går særlig langt for at finde et grønt område, der indbyder til afslapning, lange gåture – og selvfølgelig picnic. Hos Pico Pizza synes vi at det er hyggeligt når du kigger forbi og spiser i restautanten, men at komme udenfor i de flotte haver og parker i byen kan altså også noget.

Flere af vores yndlingsparker ligger nær vores restauranter, så når vejret er godt er det oplagt at bestille på vores webshop, hente takeaway og spise i en af de mange grønne områder i København. Her er en liste over vores favoritsteder:

1. Frederiksberg Have og Søndermarken

Lige ved samlingen mellem Vesterbro, Frederiksberg og Valby finder man Frederiksberg Have og Søndermarken. Det er store grønne områder med hyggelige oaser omgivet af frodige træer, statuer og små åer. Haverne ligger et stenkast fra både Pico Pizza Vesterbro og Valby.

2. Assistens Kirkegård

Det der med at bruge eftermiddagen på en kirkegård er noget, turister synes er lidt besynderligt, men mange københavnere elsker at mødes på Assistens Kirkegård på Nørrebro. Her finder man små grønne områder, og så kan man gå en tur og besøge mange store danskeres hvilesteder, bl.a. Søren Kierkegaard, H.C. Andersen og Niels Bohr.

3. Søerne

Søerne er nok et af de mest fotograferede parker i København. Og med god grund. Man kan gå hele vejen rundt om den store sø, der er omgivet af gamle Københavner bygninger, fyldt med løbere og hundeluftere. Stedet er meget ikonisk for byen, og ligger kun en kort gåtur fra Pico Pizza Nørrebro.

4. Superkilen

Parken er ikke en af de grønneste områder i byen, men helt sikkert en af de mest interessante! Stedet er virkelig en fejring af den mangfoldighed som Nørrebro har at byde på. Her finder du ting og sager fra hele verden, eksempelvis skraldespande fra England og bænke fra Mexico. Det er næsten som et besøg på et museum. Superkilen ligger en kort gåtur fra vores restaurant i Nordvest.

Parker i København

At spise udenfor er super hyggeligt, måske fordi vi ikke får så mange måneder om året i Danmark, hvor det rent faktisk er en mulighed. Om så det er en intim picnic for to eller en stor gruppe venner og en solrig fredag eftermiddag. Det giver mulighed for spontant at spise sammen. På den måde behøves der ikke at blive booket bord, men der kan blot forudbestilles på vores hjemmeside. Er I en større gruppe, der ønsker at spise et helt andet sted eller i vores restauranter, så har vi nogle gode løsninger til både catering og store grupper

Uanset hvilken løsning, der passer jer bedst, så glæder vi os til at se jer hos Pico Pizza. Hold øje på vores Instagram for gode picnic tilbud og limited edition pizzaer. Så er det ellers bare at håbe på godt vejr!

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad