fbpx

Vegetar pizza

Er du vegetar eller nyder du en kødfri dag indimellem, så har vi flere muligheder hos Pico Pizza. Vores menukort byder nemlig på vegetar pizza i alle mulige udformninger.

Vi har fx traditionelle muligheder såsom Margherita og Sweet Cheesus, som er vores bud på en Quatro Formaggi med brunet smør og citronpeber. Men, udover vores bud på de traditionelle pizzaer, så har vi også nogle anderledes bud på, hvordan en vegetar pizza kan se ud. Her bruger vi ingredienser som fx butternut squash puré, sød kartoffel, brune bøgehatte og friterede kapers. De lidt anderledes og mere moderne smagssammensætninger er ikke klassisk italiensk vegetar pizza. Men, vi er sikre på, at der er en vegetar pizza, som falder i din smag.

Vegetarisk kost

Der kan være flere grunde til, at nogen vælger at spise vegetarisk mad. Det er en god anledning til at spise flere grøntsager, hvilket giver flere vitaminer og mineraler til kroppen end en kost, der er baseret på kød. Det er bedre for miljøet at fravælge kød og spise mere grønt. Der er også flere, der vælger at have kødfrie dage, hvilket er en fin måde at tage hensyn til klimaet. Med en velsmagende grøntsagspizza er det slet ikke så skidt at spise vegetarisk. Man behøver ikke at gå hele vejen og blive veganer og spise udelukkende plantebaseret kost. Spiser du vegansk mad, så har vi dog en række veganske pizzaer på menuen, som vi selv er ganske stolte af.

Uanset hvad din grund er, og om du er vegetar, veganer eller noget helt tredje, så byder vi dig velkommen med åbne arme i Pico Pizza, og vi har tænkt særligt på dig! Tag et kig på vores menu og se hvilken vegetar pizza, du bedst kan lide.

Vegetar pizza

Vegetar pizza i København

Der er flere steder at få smagfulde vegetar pizza i København. Vores menu byder altid på en række forskellige vegetariske muligheder. Derudover er vores sæson salat altid vegansk og vores crust dips vegetariske. 

Det skal ikke være en begrænsning at være vegetar. Vi vil have at dem, der kommer for at få vegetar pizza, skal have en lige så god oplevelse hos Pico Pizza som alle andre. Vegetarer skal have noget at vælge imellem, som deres ikke-vegetar venner, og de skal vigtigst af alt smage godt.

Tag et kig på vores menu og hold øje med blad ikonet for at se vores vegetariske muligheder. Du kan også følge med på Instagram for at se vores nyeste pizzaer. Her vil vi også rigtig gerne høre mere om, hvad du synes om vores vegetar muligheder. Måske har du en god idé eller et input til, hvad der skal på vores næste vegetar pizza?

Har du lyst til at prøve Pico Pizza, så kan du her booke bord hos os eller bestille til afhentning i én af vores butikker. Følg også med på Instagram og Facebook for at holde øje med nyheder i restauranterne.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmelding til nyhedsbrev

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad