Pizza Vesterbro

Vesterbrogade 135, 1620 København V

Du kender det sikkert. Tvivlen der rammer dig, når du står med dit lokale pizzerias menukort i hånden. Skal det være favoritten, som du plejer at vælge, eller skal du begive dig ud på dybt vand og prøve en ny fra menuen. Den tvivl blev vi ret trætte af. Så vi fiksede problemet. Hos Pico Pizza på Vesterbro serverer vi dig derfor ikke én, men derimod hele tre sprøde pizzaer. For hvorfor nøjes med én?

Prøv vores pico-size

Vi er dit nye lokale pizzeria på Vesterbro. Hos os slipper du for at gå på kompromis og vælge én pizza, til at kurere dine tømmermænd eller gøre fredagen ekstra festlig. For vi serverer pizzaer i pico-size, hvilket giver dig rig mulighed for at prøve flere forskellige varianter på menuen. Og hvad er pico-size så? Det skal vi fortælle dig. Pico- size er mindre surdejspizzaer, så du kan prøve én, to, tre eller flere på menuen.

Tre i stedet for én

Konceptet hos os på Vesterbro er ret så simpelt. På vores menu finder du et bredt udvalg af pizzaer, der alle er lavet på økologiske surdejsbunde. Vi serverer alt fra de velkendte klassikere som Hawaii, Capriccioso og Margherita til varianter, du nok ikke har set eller smagt før, men som du vil elske. Hos Pico Pizza på Vesterbro vælger du typisk vores ’Trio’ bestående af tre pizzaer fra menuen. Du kan også prøve vores ’Combo’, hvor du også får drikkevarer med. Prikken over i’et er vores ’crust-dip’, for hos os på Vesterbro skal selv ikke skorperne gå til spilde.

Find os på hyggelige Vesterbro

Du finder os på hyggelige Vesterbro. Vi ligger på Vesterbrogade 135, hvorfra vi glæder os til at servere vores store udvalg af lækre pico-pizzaer og masser af god stemning. Vi tager ikke imod bordreservationer, men vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig, når du svinger forbi vores restaurant på Vesterbro.

Foretrækker du at nyde take away i sofaen, i parken eller hjemme hos gode venner, kan du til hver en tid også bestille dine favoritter to go hos Pico Pizza på Vesterbro. Vores ’Trio’ serveres i vores helt unikke og pico-size bakke, der passer perfekt til dine tre yndlings fra Pico.

Ses vi på Vesterbro?

Sving forbi vores restaurant på Vesterbro eller bring dine favoritter med hjem i stuen. Vi har åbent mandag-torsdag kl. 17.00 – 20.30, fredag kl. 17.00 – 21.30, lørdag kl. 12.00 – 21.30 og søndag kl. 12.00 – 20.30. 

Vi glæder os til at se dig og til at servere masser af godt humør og virkelig lækker pizze

Order now

Choose restaurant