Pico Pizza i Valby

Pizza er blevet en af verdens mest populære spiser, og selvom det betyder det samme på alle sprog, er varianterne rundt om i verden blevet uendelige i både form, indhold og størrelse. En ting forbliver dog universel, og det er kærligheden på tværs af alder, nationalitet og kultur.

Pizza – sæt farve på tilværelsen

Pizzaen har oprindelse i Italien, nærmere betegnet Napoli. Det kræver et udsøgt arbejde, præcision og erfaring, når der skal bages den helt rigtige højt hydrerede dej ved over 400 grader, som er altafgørende for det silkebløde resultat. Derudover er lokale råvarer af højeste kvalitet altid en selvfølge i Napoli. 

Med udbredelsen til resten af  verden har den gennemgået lidt af en forandring gennem tiden. Fra den klassiske Margherita med tomat, mozzarella og basilikum, til den berømte og berygtede canadiske Hawaii, med skinke og ananas. 

Gå på opdagelse i vores version af universet her på siden, eller besøg os i Valby.

Kom med på eventyr hos Pico i Valby

Pizzaen har et godt ry og er elsket over det meste af verden – og af den grund anslår man, at hver sjette restaurant i verden er et pizzeria. Derfor er det heller ikke for ingenting, at Napoli har besluttet af hylde spisen ved en årlig fem dage lang fest, hvor samtlige af byens ovne gløder både dag og nat.

Men bare rolig. Du behøver ikke at tage hele vejen til Italien for at få hverdagen til at smage af eventyr. Vi har nemlig kreeret et unikt udvalg af smagsvarianter, drikkevarer og tilbehør du kan bestille lige her på siden.

Eller tag forbi Pico Pizza i Valby – og oplev en verden af fuld af gode råvarer, kreativitet og kærlighed til pizza i al dens forskellighed.

Pico Pizza i Valby: For dig, der har svært ved at vælge

Valby er i konstant udvikling – en bydel med vokseværk. Seneste skud på stammen bliver vores restaurant. Vores spisesteder har udbredelsestrang, og derfor har vi nu valgt at udvide med en lokation i Valby. Her bliver der plads til god stemning, god mad og hyggelige stunder i flotte rammer. 

Vi synes at vores pizzaer er så gode, at du ikke kun skal have mulighed for at prøve en enkelt af vores kreationer. Hos vores restaurant i Valby står den derfor på originale og unikke varianter – bagt på vores surdejsbund, og toppet med de bedste råvarer og stor kærlighed. Prøv f.eks. vores Pico Trio combo, med tre valgfri mini-pizzaer, en valgfri dip til dine skorper og en valgfri drikkevare.

Lad dig forelske i de mange pizzaer i Valby

Vi har i Valby faciliteter til enhver lejlighed, uanset om det er din fødselsdag, om du har tømmermænd, om du skal ud med vennerne eller blot skal forkæle dig selv på en helt almindelig hverdagsaften. Vi har pizzaer, gode vine, forfriskende drinks, unikke øl og god stemning i overflod. 

Sig blandt andet hej til Legend of the Fall, som er vores veganske variant med cashew creme og butternut squash, Sloppy Joe, som er spækket med Pico´s bolognese, cheddar og mozzarella eller Peperoni in disguise, med vores friske oregano og udvalgte chorizo.

Så kom ned forbi Pico Pizza i Valby – hvad enten du vil sidde med til bords, bestille som take away, eller vælger at tage din bestilling med under armen til Søndermarken eller det spritnye Kulbanekvarter for at opleve en vaskeægte Valby-picnic.

Hos os finder du god kvalitet og godt humør – vi ses hos Pico!

Order now

Choose restaurant