fbpx

Livlige restauranter i København

København er fuld af livlige restauranter. Du finder dem hele året. Om vinteren, når det er tid til at tænde for de levende lys, og de hyggelige restauranter rigtigt kommer frem. Og især om sommeren, når byen summer af liv pga. det gode vejr og de lange, lyse sommernætter. Her er det især udendørsspisning, der trækker.


Her vil vi komme med nogle bud på gode, livlige restauranter i København. Gode steder, hvis I skal ud og spise brunch, nyde en frokost, hygge med aftensmad og få lidt godt af de våde varer.

Flere Fugle - Friskbagte morgenlækkerier

I Københavns Nordvest-kvarter finder I bageriet Flere Fugle. I en hyggelig baggård, hvor der førhen lå en automekaniker, ligger der nu et intet mindre end fremragende bageri.

Stemningen er uformel, livlig og duften af det friskbagte bagværk er ikke til at stå for. I kan få alt fra boller med ost og smør til vores favorit, og måske Flere Fugles signatur-bagværk, en citron-snurre med birkes.

 

Det er ikke kun os, der er glade for Flere Fugle. Politiken er også fan.

 

I kan sidde indenfor, og der er borde og bænke udenfor. Det er endda muligt at sidde i solen, hvis vejret arter sig.

Livlige restauranter

Sidecar - Københavns bedste brunch

Nørrebro er Københavns latinerkvarter – fuld af historiske attraktioner, spændende butikker og ikke mindst livlige restauranter. Når I savner en god brunch, så kan I med fordel vende blikket mod Sidecar. Restauranten ligger på Skyttegade nr. 5. Skyttegade er en hyggelig lille brostensbelagt gade på indre Nørrebro midt i det gamle industrikvarter.

Sidecar serverer brunch, og det er ikke bare hvilken som helst brunch. Sidecar præsenterer én af Københavns bedste brunch

De har både vegetariske, veganske og glutenfri retter, så der er noget for alle. Du kan selvfølgelig også få bobler, så du passende kan gøre det ordentligt og opgradere din brunch til en ægte champagne-brunch.

Sidecar er meget besøgt, men bordene udenfor er først til mølle. Har du ikke en reservation, så kan du altså altid svinge forbi og se, om ikke der er plads. Hvis der er en smule ventetid, så er det bare at starte med en mimosa på kantstenen og nyde den gode, livlige stemning.

Hooked - Fisket frokost på den gode måde

I Danmark er vi slet ikke gode nok til at spise fisk. Og det selvom vi er en fiskerination med knap 9.000km kystlinje.

 

De gode folk fra Hooked gør dog hvad de kan for at hjælpe os med at blive bedre til at nyde godt af fisk. Her finder du lobster-rolls, fish & chips og meget andet.

 

Du finder Hooked-restauranter over det meste af byen, og de gør alle en dyd ud af den gode, livlige stemning. Der er intet, der kan løfte et måltid som gode rammer og gode mennesker. Det har Hooked forstået, så du kan være sikker på at få en god oplevelse i én af deres livlige restauranter.

Pico Pizza Nørrebro - Byens bedste pizza spot

Når sulten igen for alvor begynder at vise sig, og I skal finde dagens aftensmad, så er det om at sætte kursen tilbage mod Nørrebro. Ved siden af Sidecar ligger Pico Pizza nemlig, og det er det perfekte spot til gourmet mini-pizzaer, fadøl fra TO ØL, naturvin og ikke mindst cocktails i lange baner.

Menukortet har både klassiske pizzaer og moderne, spændende sammensætninger. Du kan få surdejspizzaer, glutenfri pizzaer og ikke mindst veganske varianter.

Vi anbefaler at booke bord, og ellers kan I selvfølgelig gå forbi og se, om ikke der er plads.

Hos Pico Pizza kan I både sidde indenfor i den flotte og hyggelige restaurant, eller I kan gå efter udendørs spisning, hvor I sidder udenfor og nyde stemningen på vejen. Området summer af liv, når aftenen falder på. Den brostensbelagte gade leder tankerne på Sydeuropa, og det er svært ikke at holde af.

Der er altså masser af livlige restauranter i København, og vi er sikre på, at I kan finde noget, der er lige efter jeres hjerte.

Livlige restauranter

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad