fbpx

Take away på Vesterbro

På Vesterbro finder du en af vores mere intime og hyggelige restauranter. Den centrale lokation gør det til et nemt sted at hente take away fra.

Vores menukort byder som altid på mini pizzaer lavet på surdejsbund med råvarer af god kvalitet. Du vil finde både traditionelle og anderledes smagssammensætninger på vores menu. Vi har ligedes et udvalg af vegetariskvegansk og glutenfri pizza. 
 
Bestil din mad til afhentning på Vesterbro i dag!
Pizza take away København

Bedste take away på Vesterbro?

Skal din take away oplevelse være lidt mere speciel, så tag et kig på vores særlige take away menuer. Her får du eksempelvis en Wine ‘n’ Dine menu, hvor der udover pizzaer og crust dip for to personer, også er en flaske vin med fra Vinhanen. Når du forudbestiller her på hjemmesiden, så er maden klar til afhentning når det passer dig.

Er du nysgerrig på vores koncept og hvordan vores pizzaer ser ud? Så kig med på vores Instagram, hvor vi også altid annoncerer nye sæsonbestemte pizzaer og deler lidt af vores hverdag i Pico Pizza.

Pico Pizza derhjemme

Du kan bestille take away her på vores hjemmeside som du kan afhente i vores butik på Vesterbrogade 135 på Vesterbro. Nyd dine mini pizzaer i et af områdets grønne områder, eksempelvis Søndermarken. 

Du kan også tage Pico Pizza med hjem, hvor det er nemt at varme pizzaerne i ovnen, hvis de skulle være blevet lidt kolde. Sæt ovnen på 250 grader varmluft. Når ovnen er helt opvarmet, sæt pizzaerne ind på en bageplade og varm i 3-4 minutter. Vi anbefaler at holde godt øje med dem. Så er det ellers bare at dække op på spisebordet eller i sofaen. Velbekomme!

Gourmet pizza København

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad