fbpx

Take Away Vesterbro

Er du på udkig efter sprød, velsmagende og veltilberedt take away på Vesterbro? Så bør du læse med her. Vi er nemlig Pico Pizza, og vi serverer ret god take away på Vesterbro, hvis vi altså selv skal sige det. Er du til pizza med alverdens fyld og lækkerier bagt på sprød og økologisk surdej, så er vi tilmed ret sikre på, at vores take away på Vesterbro også vil falde i din smag.

Take Away Vesterbro

Vi har løst det evige problem

Kender du følelsen af at stå hos din lokale pizza pusher. Menukortet bugner af et kæmpe udvalg af forskellige pizzaer, og den evige tvivl rammer dig. Skal du gå med favoritten, som du altid vælger, eller skal du begive dig ud på dybt vand, og prøve en ny fra menuen. Du er i tvivl, og ender med at gå med favoritten. For hvad nu hvis den nye pizza ikke kan helt det samme, som den du allerede kender? Det problem har vi løst for dig. I stedet for én pizza, får du hos os hele tre pizzaer. Nu tænker du måske, at det lyder som lige rigeligt mad. Men dén har vi også regnet ud. Pico betyder nemlig lille, og det er hvad vi laver. Små pizzaer, så du kan smage dig igennem flere forskellige, når du bestiller take away på Vesterbro.

Fra velkendte klassikere til vegetariske muligheder

Menukortet er stort og spænder over alt fra velkendte klassikere og nye fortolkninger til veganske og vegetariske muligheder. Vi har med andre ord pizzaer for enhver smagog lyst, når du bestiller take away på Vesterbro fra vores restaurant. Det er de gode råvarer, der er i fokus, når vi disker op med vores take away på Vesterbro. Vores pizzadej er økologisk og laves på surdej, ligesom vores grøntsager og toppings er nøje udvalgt efter sæsonen. Det mener vi nemlig skaber de bedste forudsætninger for den gode smagsoplevelse.

Tre i stedet for én

Når du bestiller take away på Vesterbro fra Pico Pizza kan du vælge frit fra hele vores menukort. Typisk anbefaler vi, at du vælger vores Pico Trio bestående af tre valgfrie pizzaer fra menukortet. Skal tørsten slukkes i sodavand, lemonade, øl eller vin anbefaler vi, at du prøver en af vores combos, der udover tre pizzaer også indeholder drikkevarer. Du kan også altid købe vores pizza enkeltvist, hvis du foretrækker det.

På udkig efter take away på Vesterbro

Befinder du dig på eller omkring Vesterbro og melder sulten sin ankomst, er det oplagtat lægge vejen forbi Pico Pizza til take away på Vesterbro. Vi har til huse på Vesterbrogade 135, hvor vi ligger blandt hyggelige caféer og lækre delikatessebutikker. Viser Vesterbro sig fra sin solrige side kan du nemt tage din take away fra Vesterbro med dig til en af de nærliggende parker. Vi ligger lige i smørhullet, tæt på både Enghave Parken, Søndermarken og Frederiksbergs Have. Skal du have en smagsprøve på, hvad der venter dig, når du bestiller take away på Vesterbro, så kig forbi vores Facebook og Instagram, hvor vi dagligt opdaterer jer med alt det bedste fra vores univers af pizzaer i pico size.

Order now

Choose restaurant