fbpx

Take away i Valby

Valby er et af de områder i København som har udviklet sig mest i løbet af de seneste år med nye boliger til den voksende indbygger skare, og Pico Pizza følger med. Vi er nemlig også rykket ind i Valby for at opleve stemningen i de alsidige områder, der byder på både kultur og smukke steder, som du kan nyde med Pico Pizza om du spiser i vores restaurant eller vælger take away. Læs mere om vores restaurant i Valby.

Pizza take away København

Bedste take away i Valby?

Skal din take away oplevelse være lidt mere speciel, så tag et kig på vores særlige take away menuer. Her får du eksempelvis en Wine ‘n’ Dine menu, hvor der udover pizzaer og crust dip for to personer, også er en flaske vin med fra Vinhanen. Når du forudbestiller her på hjemmesiden, så er maden klar til afhentning når det passer dig.

Er du nysgerrig på vores koncept og hvordan vores pizzaer ser ud? Så kig med på vores Instagram, hvor vi også altid annoncerer nye sæsonbestemte pizzaer og deler lidt af vores hverdag i Pico Pizza.

Pico Pizza derhjemme

Du kan bestille take away her på vores hjemmeside som du kan afhente i vores butik på Pakkerivej 3 i Valby. Nyd dine mini pizzaer i et af Valbys grønne områder, eksempelvis Søndermarken. 

Du kan også tage Pico Pizza med hjem, hvor det er nemt at varme pizzaerne i ovnen, hvis de skulle være blevet lidt kolde. Sæt ovnen på 250 grader varmluft. Når ovnen er helt opvarmet, sæt pizzaerne ind på en bageplade og varm i 3-4 minutter. Vi anbefaler at holde godt øje med dem. Så er det ellers bare at dække op på spisebordet eller i sofaen. Velbekomme!

Gourmet pizza København

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad