Pico Pizza i Valby

Valby er et af de områder i København som har udviklet sig mest i løbet af de seneste år med nye boliger til den voksende indbygger skare, og Pico Pizza følger med. Vi er nemlig også rykket ind i Valby for at opleve stemningen i de alsidige områder, der byder på både kultur og smukke områder, og nu med byens nok bedste pizza-koncept, hvor du enten kan hente din pizza som take away eller nyde de den i restauranten.

Valbys nye Pizza-koncept

Hos Pico Pizza ønsker vi at bane vejen for en helt ny måde at lave pizzaer på, uanset om du vælger take away eller at spise til bords i vores restaurant. Her med lidt mindre pizzaer, men med stor smag. Prøv f.eks. en af vores combo-menuer, hvor du både får pizzaer, drikkevarer og dips til dine skorper med – også som take away. Hvad enten I ønsker at praktisere social dining, hvor alle deler og smager på kryds og på tværs, eller du vil have dine tre favoritter for dig selv, er helt op til jer.

Take away centralt i Valby

København byder på et utal af take away-muligheder og bydelen Valby er heller ingen undtagelse. Hos Pico Pizza tilbyder vi nu vores mini-pizzaer som take away, så du kan tage din bestilling med på picnic i Søndermarken, finde en solskinsplet på Valby Langgade eller nyde godt af, at kunne tage din Wine n’ Dine Combo med hjem til dine gæster. I combo’en medfølger også en flaske vin, som er en af vores flasker fra Vinhanen, der altid leverer sæsonbestemte vine af høj kvalitet. Ønsker I at tage denne menu med på picnic, hjælper vi hellere end gerne med at åbne flasken og finde dertilhørende krus, så I blot kan koncentrere jer om, at hygge jer på jeres tur. Pico Pizza kommer i præcis den indpakning du ønsker til at tage med – lige efter din smag.

Menu som take away

Udover vores forskellige combos, der både kan findes med og uden drikkevarer, så har vi også et drikkekort, der blandt andet byder på de bedste cocktails i sæsonen, vin ’on tap’, take away-vin, vores egne øl; Pico Session IPA og Pico Pilsner, samt økologiske lemonader samt de helt klassiske sodavand. Vi synes, at Valby har så mange unikke og hyggelige lokationer at byde på, at det ville være en skam ikke at skabe et koncept, som kan omfavne de lokales behov for at bruge de rekreative områder til at spise ”family style” med take away fra Pico Pizza. Vores mål er at sprede endnu mere pizza-glæde i Valby – både i vores restauranter og for vores take away-kunder.

Er du nysgerrig på vores koncept og hvordan vores pizzaer ser ud? Så kig med på vores Instagram, hvor vi også altid annoncerer nye sæsonbestemte pizzaer og deler gæsternes billeder af deres Pico-oplevelser.

Order now

Choose restaurant