fbpx

Take away på Nørrebro

I hjertet af Nørrebro, ned ad en lille brostensbelagt gade, finder du den første Pico Pizza restaurant. Der er hyggelige muligheder for at spise take away tæt på. Vi anbefaler Assistens Kirkegård og Hans Tavsens Park.

Vores menukort byder som altid på mini pizzaer lavet på surdejsbund med råvarer af god kvalitet. Du vil finde både traditionelle og anderledes smagssammensætninger på vores menu. Vi har ligedes et udvalg af vegetariskvegansk og glutenfri pizza. 
 
Bestil din mad til afhentning på Nørrebro i dag!
Pizza take away København

Bedste take away på Nørrebro?

Skal din take away oplevelse være lidt mere speciel, så tag et kig på vores særlige take away menuer. Her får du eksempelvis en Wine ‘n’ Dine menu, hvor der udover pizzaer og crust dip for to personer, også er en flaske vin med fra Vinhanen. Når du forudbestiller her på hjemmesiden, så er maden klar til afhentning når det passer dig.

Er du nysgerrig på vores koncept og hvordan vores pizzaer ser ud? Så kig med på vores Instagram, hvor vi også altid annoncerer nye sæsonbestemte pizzaer og deler lidt af vores hverdag i Pico Pizza.

Pico Pizza derhjemme

Du kan bestille take away her på vores hjemmeside som du kan afhente i vores butik på Skyttegade 3 på Nørrebro. Nyd dine mini pizzaer i et af områdets grønne områder, eksempelvis Assistens Kirkegård eller Hans Tavsens Park. 

Du kan også tage Pico Pizza med hjem, hvor det er nemt at varme pizzaerne i ovnen, hvis de skulle være blevet lidt kolde. Sæt ovnen på 250 grader varmluft. Når ovnen er helt opvarmet, sæt pizzaerne ind på en bageplade og varm i 3-4 minutter. Vi anbefaler at holde godt øje med dem. Så er det ellers bare at dække op på spisebordet eller i sofaen. Velbekomme!

Gourmet pizza København

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad