fbpx

Take Away Nørrebro

Du kender måske følelsen. Du har haft en lang dag, da din mave begynder at knurrer
og dine tanker begynder at spinne omkring alt den lækre mad, du har lyst til. Du
åbner dit køleskab. Det er tomt. Fuldstændig tomt. Lysten til mad er dog ikke blevet
mindre af den grund. Tværtimod. Og det er netop her, vi kommer ind i billedet. Vi
serverer nemlig take away på Nørrebro, som du kan nyde netop der, hvor du har lyst.

Take Away Nørrebro

Vores koncept

Vores koncept er ret simpelt. Vi serverer pizzaer og take away på Nørrebro lavet på byens bedste surdej med byens bedste råvarer. Det er nemlig sådan, vi bedst kan lidt vores pizzaer. Men i stedet for én pizza, får du, når du bestiller take away på Nørrebro hos Pico, hele tre pizzaer. Vi blev nemlig trætte alt den udmattelse og tvivl der var forbundet med at besøge den lokale pizzapusher og kun kunne vælge én pizza på menukortet, der var fyldt med masser af forskellige lækkerier.

Velkendte klassikere og nye fortolkninger

Pico betyder lille på esperanto. Og det er netop det, der gør vores pizza helt særlige. Vi serverer nemlig mindre pizzaer, så du har mulighed for at prøve lidt af hvert, når dubestiller vores take away fra Nørrebro. Menukortet er spækket med sprøde muligheder, velkendte klassikere og nye fortolkninger af den italienske spise, som vi tror, du vil kunne lide. Prøv eksempelvis en klassisk Margherita, Capricciosa eller Pepperoni in disguise, når du bestiller vores take away på Nørrebro. Vil du prøve nogetnyt kan vi også anbefale vores Legend of the fall med butternut squash purée og champignon eller Rosemarys Bacon med sød kartoffel, røget bacon og friteret kapers. Er du til ekstra ost bør du prøve vores Sweet Cheesus med mozarella, ricotta og havgus, der får enhver osteelskers hjerte til at banke lidt hurtigere. Du finder hele menuen her.

Tag din take away på Nørrebro med dig

Er du på udkig efter take away på Nørrebro bør du lægge vejen forbi vores hyggelige restaurant på Skyttegade nr. 3. Vi ligger side om side med hyggelige udendørs arealer, så du kan nyde dine pizzaer i solen på en sommerdag. Snup dine pizza med hjem i stuen eller lad os levere dem til dig, når vinteren melder sin ankomst, og det er for koldt at nyde din take away på Nørrebro udendørs. Vi serverer vores take away på Nørrebro i vores specialdesignede pizzabakker, der passer nøjagtigt til tre pizzaer. Detsynes vi selv er ret smart. Sulten kommer sjældent alene. Så skal tørsten også slukkes, byder vi også på et stort udvalg af lækre og kølige drikkevarer, når du bestiller take away på Nørrebro. Smag eksempelvis vores økologiske lemonade, vore øl i eget navn eller vores økologiske rødvin, hvidvin eller orangevin. Der er meget garanti også noget, der passer til netop din smag, når du bestiller take away på Nørrebro fra Pico Pizza.

Har du fortsat svært ved at vælge? Så sving forbi vores Facebook og Instagram hvor vidagligt holder det pizzaelskende folk opdateret på vores sprøde udvalg og seneste nyheder.

Order now

Choose restaurant