fbpx

Pizza København

 Vi vil vove at påstå, at vi laver måske den bedste pizza i København. Hos Pico Pizza har vi leget med et lidt anderledes pizza koncept som du ikke kender fra din almindelige pizza restaurant. I stedet for én enkel pizza, serverer vi nemlig tre gourmet mini-pizzaer. Pico betyder nemlig pizza på esperanto og ”lille” i videnskabens verden. På den måde kan du få smagt flere forskellige smagskombinationer. Den perfekte pizza restaurant til den ubeslutsomme type.

Bedste pizza København

På vores menu finder du pizzaer som vi kan lide dem. Vi har lavet vores menukort så der er lidt for en hver smag, og vi er ret sikre på, at du vil finde en du kan lide. Fælles for alle pizzaer er at vi laver en koldhævet pizzadej. Vi synes, det er sådan verdens bedste pizzadej skal laves.

I vores opskrift bruger vi surdej. Vi synes nemlig, at pizzadej på den måde får de mest interessante smagsnuancer. Når vi har formet dejbollerne, så lader vi dem koldhæve i min. 72 timer. I forsøget på at lave den bedste pizzadej så kræver det altså noget forberedelse, men vi synes, at det er hele arbejdet værd. Har du cøliaki, så frygt ej! Vi har i samarbejde med The Feel Good Bakery udviklet vores egen glutenfri pizzadej, lavet på meltyper der er naturligt fri fra gluten.

På vores menukort finder du blandt andet et udsnit af alle klassikerne, som du kender og elsker. Du kan nyde en lækker Capricciosa, en enkel Margherita eller en, som deler vandende den elskede Hawaii. For at være ærlig – så er vi ret vilde med den og vi synes det er den bedste Hawaii pizza i København. Du kan også prøve nye pizzaer i København, som du måske ikke har prøvet at sætte tænderne i endnu. Vi frister dig eksempelvis med en Sloppy Joe som vi har toppet med Pico bolognese, parmigiano reggiano og rød irsk cheddar, eller måske en Sweet Cheesus, med mozzarella, dansk Havgus, ricotta og Parmgiano Reggiano

Du kan også vælge en Pepperoni in Disguise med chorizo, pink peppers og frisk oregano. Hvis du er til en klassisk pepperoni, så vil du elske denne. Besøg Pico Pizza København og prøv hele tre på én og samme gang.

 

Veganske og vegetariske pizzaer i København

Når vi laver vegansk og vegetar pizza hos Pico Pizza, så fjerner vi ikke bare ingredienser for at få pizzaen til at leve op til kravene. Vi tænker på smags- og teksturkombinationer, der kan laves med spændende veganske og vegetariske ingredienser, helt fra starten af. 

Ost tilføjer normalt noget fedme til en pizza. Men, som alle ved, så går det ikke at bruge ost på vegansk pizza. I stedet for laver vi eksempelvis vores egen cashew creme og butternut squash puré. Vi laver vores egne produkter, da vi ikke har fundet nogen veganske oste, vi synes om. Hvis du mener, der er et produkt, vi skal kigge nærmere på, så skriv endelig til os.

Derudover er vores sæson salat altid vegansk. Vi vil have at dem, der spiser vegansk skal have en lige så god oplevelse hos Pico Pizza og have noget at vælge imellem, som deres venner. 

 

Hvordan fungerer det?

Hos Pico vælger de fleste at gå med det vi kalder Pico Trio. Du vælger tre favoritter fra kortet og så kan du vælge at opgradere med en Pico Trio Combo, så får du hjemmelavet crust dip og en drikkevare med i købet. Konceptet er enkelt og vi er de eneste, der serverer pizza i København på denne måde. 

 

Her finder du den bedste pizza i København

Du finder Pico Pizza på centrale steder i København. Du kan nyde vores pizza i vores pizza restauranter i København. Du kan også finde os på de sociale medier, følg os på Facebook og Instagram.

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad