Pizza Nørrebro

Skyttegade 3, 2200 København N

I hjertet af Nørrebro finder du Pico Pizza. Vi serverer de lækreste pizzaer, lige som du kan lide dem. Pico Pizza på Nørrebro er ikke en helt almindelig pizzaoplevelse. Hos os får du hele tre mini-pizzaer.

Du kender det måske. Menukortet er fyldt med lækre muligheder, som gør det svært for dig at vælge, hvilken pizza du vil have. Det problem har vi fikset. Og derfor kan du vælge tre af dine yndlingspizzaer, i pico-format, midt på det hyggelige Nørrebro, når du besøger os.  

God pizza på Nørrebro

Selvfølgelig har vi pizza på menuen, og vi tør godt at sige at vi har den bedste pizza på Nørrebro. Hos os har vi pizza for en hver smag – og vi har en bred smag, har du? Vores lille pizza sted på Nørrebro tilbyder klassiske pizzaer, som, Capricciosa, Margherita og vores Pepperoni in Disguise. Du kan også prøve noget du aldrig har prøvet før, eksempelvis vores Sloppy Joe eller Sweet Cheesus – ja vi har lidt for enhver. Og for dig som er veganer, har vi naturligvis veganske pizzaer på menuen, med et hav af lækre toppings. Vores pizzaer er lavet på økologiske surdejsbunde – det er vores Pico stil

Hvordan fungerer Pico Pizza?

Vores koncept hos Pico Pizza, på Nørrebro, er at du typisk vælger vores ”Pico Trio”, som består af tre af vores fremragende pizzaer. Du kan også vælge en pizza combo med drikkevare både med og uden alkohol, så du kan altid starte din aften her. Du kan selvfølgelig også bare nyde en enkel pico-pizza, men vi anbefaler den fulde oplevelse med den bedste pizza på Nørrebro. Husk din ”crust-dip” – dét er prikken over i’et.

Hvor finder du os?

Du finder Pico Pizza i smørhullet af Nørrebro. Vi ligger på lille hyggelige Skyttegade nr. 3, hvor vi med god stemning serverer gode og velsmagende pico-pizzaer. På vores restaurant på Nørrebro er bord-reservation mulig indendørs. Du er dog altid velkommen til at komme forbi på Skyttegade og se om vi har plads på vores udendørs borde. Vores åbningstider er: mandag-torsdag kl. 16.00 – 20.30, fredag kl. 16.00 – 21.30, lørdag kl. 12.00 – 21.30 og søndag kl. 12.00 – 20.30.

Take away pizza på Nørrebro

Nyd dine Pico Pizzaer derhjemme. Selvfølgelig er det muligt at få Pico Pizza med hjem. Du kan bestille alle vores gode pizzaer online. Det er muligt at hente take-away på Nørrebro i restauranten eller du kan vælge af få den bragt ud. Det er helt op til dig.

Vi glæder os til at se dig.

Order now

Choose restaurant