fbpx

Pizza København

Skyttegade 5, 2200 København N

God pizza skal man lede længe efter, og derfor har vi gjort vores bedste for, at du ikke længere behøver at lede. Vi vil nemlig vove at påstå, at vi laver måske den bedste pizza i København. Hos Pico har vi leget med det koncept, som du kender. I stedet for én enkel pizza, har vi lavet et koncept, hvor du får hele tre i vores pico format. Pico betyder nemlig pizza på esperanto og ”lille” i videnskabens verden. Vi blev trætte af at skulle begrænse os, så derfor får du tre af de bedste pizzaer i København, hver gang du besøger os.

Sprød Pizza i København

På vores menu finder du pizzaer som vi kan lide dem. Vi har lavet vores menukort så der er lidt for en hver smag, og vi er ret sikre på, at du vil finde en du kan lide. Vi serverer blandt andet et udsnit af alle klassikerne, som du kender og elsker. Du kan nyde en lækker Capricciosa, en enkel Margherita eller en, som deler vandende den elskede Hawaii. For at være ærlig – så er vi ret vilde med den og vi synes det er den bedste Hawaii pizza i København. Du kan også prøve nye pizzaer i København, som du måske ikke har prøvet at sætte tænderne i endnu. Vi frister dig eksempelvis med en Sloppy Joe som vi har toppet med Pico bolognese, parmigiano reggiano og rød irsk cheddar, eller måske en Sweet Cheesus, med mozzarella, dansk Havgus, ricotta og Parmgiano Reggiano

Du kan også vælge en Pepperoni in Disguise med chorizo, pink peppers og frisk oregano. Hvis du er til en klassisk pepperoni, så vil du elske denne. Besøg Pico Pizza København og prøv hele tre på én og samme gang.

Veganske og vegetariske muligheder

På Pico Pizza København, lover vi jo at vi har noget til en hver smag, og derfor kan man selvfølgelige også vælge mellem både veganske og vegetariske muligheder. Hos Pico Pizza København er der derfor plads til alle. Se hele menuen her.

Hvordan fungerer det?

Hos Pico vælger de fleste at gå med det vi kalder ”Pico Trio”. Du vælger tre favoritter fra kortet og så kan du vælge at opgradere med en ”combo”, så får du crust-dip (vigtigt) og en drikkevare til din Trio. Konceptet er enkelt og vi er de eneste, der serverer pizza i København på denne måde. Kom og besøg os før din nabo.

Her finder du os

Du finder Pico Pizza København på to centrale steder i byen. Vi har nemlig placeret os i smørhullet af Nørrebro – på hyggelige brostenbelagte Skyttegade nr.3, hvor du om sommeren kan nyde din mad udendørs og i vinteren trække indenfor i vores hyggelige lokaler.

Du kan også snart finde Pico Pizza i Valby, hvor der både er takeway og seating.

Du kan også nyde vores pizza i København på Vesterbro. Her finder du os på Vesterbrogade nr. 135. Du kan også finde os på de sociale medier, følg os på Facebook og Instagram.

Order now

Choose restaurant