Glutenfri

Hos Pico synes vi ikke at man skal snydes for god pizza selvom man har cøliaki eller glutenintolerance.

Derfor har vi i samarbejde med de dygtige bagere hos Feelgood Bakery, udviklet vores helt egen glutenfri pizzadej, og alle vores pizzaer kan vælges på vores naturligt glutenfri bund. 

Godt at vide

Det er vigtigt for vores gæster at vide at, vores glutenfri produkter håndteres i samme køkkenområde og bages i samme ovn som vores glutenholdige pizzadej, og der kan derfor være en risiko for en mild grad af krydskontaminering. 

Picos glutenfri dej indeholder kun ingredienser som er fri for gluten fra naturens side, og der bruges ingen former for glutenreduceret mel eller reduceret hvedestivelse i opskriften, og der bruges kun rismel på køkkenbordene i vores restauranter.

Vi håber at du vil komme forbi og smage, og hvis du har opfølgende spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@picopizza.dk

Order now

Choose restaurant