fbpx

En dag på Nørrebro

Nørrebro er Københavns latinerkvarter – fuld af historiske attraktioner, spændende Nørrebro butikker og ikke mindst livlige restauranter

 

Den perfekte dag på Nørrebro byder på en god blanding af kultur, lokalliv, afslapning og selvfølgelig rigtig gode madoplevelser. 

 

Nørrebro er fuld af grønne lommer og åndehuller, som københavnerne nyder godt af. Fx til en hyggelig gåtur, hvor man kan finde et pusterum i hverdagen. Eller til at suge bylivet til sig og lade sig inspirere. Der også små hyggelige brostensbelagte gader i den smukke bydel. Her lægger gaderne grunden for en masse hyggelige restauranter og ikke mindst udendørs spisning. 

 

Nørrebro har alt i virkelig gode spisesteder. Du kan finde alt lige fra fine dining restauranter med Michelin-stjerner til de hyggelige og uformelle restauranter, bydelen har at byde på.

 

Herunder vil vi komme med vores bud på, hvordan en perfekt dag på Nørrebro kan folde sig ud. En såkaldt What to do på Nørrebro.

Den perfekte dag på Nørrebro

Ingen perfekt dag på Nørrebro uden at starte med brunch. Og helst en brunch med bobler. 

På Skyttegade 5 ligger Sidecar, der præsenterer ikke kun en af Nørrebros men en af Københavns bedste brunch

På Sidecar finder du både vegetariske, veganske og glutenfri retter, så du finder noget for enhver smag. Du kan selvfølgelig også få bobler og lade det være en champagnebrunch, så du passende kan starte dagen med manér.

Sidecar er populær, så det kan godt betale sig at booke bord. Skulle I stå uden booking, så skal du gå efter bordene udenfor, da de er først til mølle. Du kan altså altid tage en tur forbi restauranten og se, om ikke der er plads udenfor. Der er både markise og varmelamper, så selvom vejret ikke byder på høj sol, så kan man sidde behageligt udenfor.

Hvis der måtte være lidt ventetid på at få plads, så er det bare om at sidde med en forfriskning på kantstenen og suge stemningen til sig.

Livlige restauranter

Frokost på Nørrebro

Når brunchen har lagt sig, så kan I gå et par minutter og tage en slentretur gennem Assistens Kirkegård. Kirkegården er Nørrebros ultimative åndehul. Der er ro, smukke planter, træer og blomster, og så ligger der en masse kendte begravet. I kan altså gå på opdagelse og se, hvor mange I kan finde. I finder bl.a. Niels Bohr, H. C. Andersen, Natasja, Dan Turéll og mange, mange andre. 

 

Efterfølgende kan I gå op ad Jægersborggade, der er kendt for sine små spændende butikker. Her finder I alt fra keramik og tøj til bageri og bolsjemagere. 

For enden af Jægersborggade ligger Stefansgade, der danner hovedvej for området, som også hedder Little Berlin. Her finder I en kæmpe legeplads, fodboldbaner, cafeer på Nørrebro, værtshuse og ølbutikker. Området er fyldt med liv, og der er enormt hyggeligt.

Vi foreslår at spise en let frokost i form af fx lidt bagværk fra Meyer’s eller lidt smørrebrød hos Stefanshus.

Hygge og aftensmad på Nørrebro

Hvis I stadig har mod på kultur, så kan I nu lægge vejen forbi Nørrebro Teater. Det er et moderne teater, der ligger smukt lige ved de Københavnske søer. I kan se mere om teatret her.

Når sulten igen for alvor begynder at vise sig, og I skal finde dagens aftensmad, så er det om at sætte kursen tilbage mod Skyttegade. Ved siden af Sidecar ligger Pico Pizza nemlig, og her finder I de bedste små gourmet mini-pizzaer, fadøl fra TO ØL, naturvin og ikke mindst cocktails i lange baner.

Menukortet byder på alt fra klassiske pizzaer til de mere moderne og eksperimenterende sammensætninger. Nu er det jo sådan, at man hos Pico kan vælge op til tre forskellige små pizzaer, så I kan prøve lidt af hvert. I kan få surdejspizzaer, glutenfri pizzaer og ikke mindst veganske varianter.

Vi anbefaler at booke bord, og ellers kan I selvfølgelig gå forbi og se, om ikke der er plads.

Hos Pico Pizza kan I sidde indenfor og nyde den flotte og stemningsfulde restaurant, eller I kan sidde udenfor under markisen. Pico Pizza på Nørrebro ligger på en lille, hyggelig brostensbelagt gade, og området summer af liv, når aftenen falder på. Den brostensbelagte gade leder tankerne på Sydeuropa, og det er svært ikke at holde af.

Der er altså masser af liv og kultur på Nørrebro, og vi er sikre på, at I får en fantastisk dag med kultur, afslapning og selvfølgelig fremragende mad.

Hent-selv

Vælg restauranten,
hvor du vil hente din mad